Καλομοίρα: Το ταξίδι στην Ελλάδα και η πρώτη εμφάνιση μετά την απώλεια των κιλών της καραντίνας
Showbiz

Καλομοίρα: Το ταξίδι στην Ελλάδα και η πρώτη εμφάνιση μετά την απώλεια των κιλών της καραντίνας

Στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στην πρωτεύουσα βρίσκεται η Καλομοίρα.

Μετά από σχεδόν δυο χρόνια –λόγω κορονοϊού- η όμορφη τραγουδίστρια επέστρεψε στη χώρα που λατρεύει και απολαμβάνει τις μίνι διακοπές της.

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε να κάνει τη βόλτα της στο Μαρούσι και όπως πάντα μαγνήτισε τα βλέμματα με το υπέροχο στιλ της. Σικ και casual αφού συνδύασε το κλασσικό της τζιν παντελόνι με ένα απλό t-shirt ενώ ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες.

Η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε αποκαλύψει πως μέσα σε αυτό το διάστημα της καραντίνας είχε πάρει μερικά κιλάκια, τα οποία όπως κι εσύ θα δεις έχει χάσει αφού η σιλουέτα της είναι υπέροχη.

«Μέσα στην καραντίνα πήρα σχεδόν πέντε κιλά. Έχω καταφέρει να χάσω τα μισά περίπου και μου απομένουν άλλα δύο. Αν και δεν φτιάχνω γλυκά συχνά, στο lockdown έκανα διαρκώς. Γενικά μου αρέσει να ακολουθώ ένα υγιεινό lifestyle το οποίο υιοθέτησα αφότου έχασα τα κιλά της πρώτης μου εγκυμοσύνης, στα δίδυμα. Διάβασα πολλά βιβλία τότε και έμαθα πολλά από τους γυμναστές και τους διατροφολόγους μου. Στα δίδυμα είχα φτάσει τα 91 κιλά, στην Αναστασία τα 82 και σήμερα είμαι 52. Πλέον είμαι πολύ πειθαρχημένη σε ό,τι αφορά τη διατροφή μου.

Αποφεύγω τη λευκή ζάχαρη, τα τηγανητά φαγητά, τα αναψυκτικά και το γαλακτοκομικά, ενώ φροντίζω να αθλούμαι γιο μία ώρα κάθε πρωί και να κάνω πέντε λεπτά διαλογισμό. Επειδή, όταν είσαι μαμά ο χρόνος για σένα είναι ασφυκτικά περιορισμένος, ξυπνώ κάθε μέρα στις 6 το πρωί για να γυμναστώ προτού ξυπνήσουν τα παιδιά και ξεκινήσει η ήμερα μας», είχε πει η ίδια. Δες την μετά την απώλεια των κιλών.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved