Ιωάννα Μαλέσκου: Το σχόλιο του Μάριο Χεζόνια στο Instagram της και η απάντησή της
Showbiz

Ιωάννα Μαλέσκου: Το σχόλιο του Μάριο Χεζόνια στο Instagram της και η απάντησή της

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν το βράδυ της Τρίτης (1/6) η παρουσιάστρια της εκπομπής Love it, Ιωάννα Μαλέσκου.

Ο παρουσιαστής δεν θα μπορούσε να μην την ρωτήσει και για τον Μάριο Χεζόνια.

Η κουβέντα ξεκίνησε όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έβγαλε μία κορνίζα με τον Μάριο Χεζόνια, με την παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ να αναφέρει: «Είναι ένας εξαιρετικός αθλητής. Σούπερ μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό. Μεγάλο απόκτημα. Εγώ παρακολουθώ γενικά τι συμβαίνει, ειδικά με τον Παναθηναϊκό που έχω ιδιαίτερη αδυναμία».

Στη συνέχεια μάλιστα αποκάλυψε πως ακόμα λαμβάνει μηνύματα από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού: «Όσον αφορά στο κομμάτι των φιλάθλων, θεωρούν ότι εγώ είμαι η μόνη λύση για να μείνει ο Super Mario στον Παναθηναϊκό».

Τέλος, με τα όσα είπε άφησε να εννοηθεί πως έχει υπάρξει επαφή μεταξύ των δύο: «Είναι πολύ καλό και σεμνό παιδί. Δεν θα σου επιβεβαιώσω, ούτε θα σου διαψεύσω κάτι. Αντικειμενικά είναι πάρα πολύ ωραίο παιδί».

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ιωάννα Μαλέσκου, ανέβασε φωτογραφίες από το πλατό του The 2Night Show και στη λεζάντα της έκανε tag τον Μάριο Χεζόνια.

«Καλεσμένη απόψε στο The2NightShow με τον αγαπημένο μου @grigorisarnaoutoglou.official μιλήσαμε για .. όλα!
Special guest @supermariohezonja 🙈 🏀 😅🙏
Συντονιστείτε στις 23:30 @ant1tv», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της η Ιωάννα Μαλέσκου.

Ο αθλητής έσπευσε να της βάλει μία πράσινη καρδούλα και το Instagram «πήρε φωτιά» όταν εκείνη του ανταπάντησε με... δύο πράσινες καρδιές!

Δείτε την ανάρτησή της και το σχόλιο του Χεζόνια στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved