Συγκινεί ηθοποιός του Έλα στη θέση μου: «‘Εχω να δω τους γονείς μου 1,5 χρόνο, μου έχει στοιχίσει»
Showbiz

Συγκινεί ηθοποιός του Έλα στη θέση μου: «‘Εχω να δω τους γονείς μου 1,5 χρόνο, μου έχει στοιχίσει»

Φλερτ: Καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ ήταν σήμερα (2/6) η Άνδρη Θεοδότου και μίλησε για όλους και για όλα.

Η ταλαντούχα ηθοποιός της σειράς Έλα στη θέση μου, που προβάλλεται στον ALPHA, αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ότι έχει πάρα πολύ καιρό να δει τους γονείς της και συγκίνησε με τα όσα είπε.

«Έχω να κατέβω στην Κύπρο δυο χρόνια περίπου. Έχω να δω τους γονείς μου 1,5 χρόνο λόγω της κατάστασης. Ευτυχώς στην καραντίνα δούλευα και δεν το πολύ έζησα. Μου στοίχησε πολύ η έλλειψη επικοινωνίας με τους γονείς μου. Λέω ότι θα τους δω σύντομα», είπε η Άνδρη Θεοδότου και συνέχισε:


«Μοιράζομαι τη ζωή μου με έναν άνθρωπο που είναι πολύ πιο χαρούμενος από εμένα. Μου δίνει ισορροπίες στη ζωή μου και μάλλον του δίνω κι εγώ κάτι. Είναι προτεραιότητα η οικογένειά μας και ακόμη και στις δυσκολίες δεν τα παρατάμε. Δεν βάζουμε τη δουλειά μας πάνω από όλα».

Δείτε το βίντεο:

Να θυμίσουμε πως η ηθοποιός είχε δηλώσει στο gossip-tv.gr: «Το γράψιμο με ηρεμεί. Μοναχικό, αλλά πέρα για πέρα ελεύθερο. Χωρίς "πρέπει" και "μη". Συνειδητοποιώ πως μάλλον... μάλλον... είναι η μεγάλη μου αγάπη. Το επεξεργάζομαι ακόμα. Δεν έχω αποφασίσει με σιγουριά. Το θετικό είναι πως αυτά τα δυο ταυτίζονται, είναι συνυφασμένα... Τα ενώνει μια κλωστή και το ένα εξαρτάται από το άλλο. Ένα καλό κείμενο αποτελεί πρόκληση για έναν ηθοποιό. Ένας καλός ηθοποιός αποτελεί πρόκληση για ένα σεναριογράφο. Πάντως δεν θέλω να αποκαλώ τον εαυτό μου σεναριογράφο. Μια προσπάθεια έκανα και όπως φάνηκε, πέτυχε. Υπάρχουν άνθρωποι στον τόπο μας που έχουν χιλιόμετρα στο σενάριο και το έχουν αποδείξει και με το παραπάνω».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved