Παπαρίζου: «Αν αυτός που γράφει κακόβουλα σχόλια νιώθει καλά, εγώ του το... χαρίζω»
Showbiz

Παπαρίζου: «Αν αυτός που γράφει κακόβουλα σχόλια νιώθει καλά, εγώ του το... χαρίζω»

Έλενα Παπαρίζου: Η εμφάνιση στον τελικό της Eurovision 2021, τα κακόβουλα σχόλια και η αναφορά στην προσωπική της ζωή.

Η νέα συνέντευξη της Έλενας Παπαρίζου τα είχε όλα. Η πετυχημένη τραγουδίστρια μίλησε για τα συναισθήματά της κατά την περίοδο που βρέθηκε στο Ρότερνταμ ερμηνεύοντας ξανά το My Number One...

Πώς αισθάνθηκες που ο κόσμος της Ελλάδας ενθουσιάστηκε βλέποντάς σε να ερμηνεύεις και πάλι το τραγούδι που μας χάρισε την πρωτιά;

Χάρηκα πολύ. Αυτό το τραγούδι με κάνει να αισθάνομαι υπερήφανη, νιώθω ότι είναι δικό μας. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ο ελληνικός λαός το διάλεξε. Ναι, μεν, η ΕΡΤ μου έκανε απευθείας ανάθεση, όμως είχαμε συμφωνήσει με τον κύριο Γιαρμενίτη –τον τότε διευθυντή της Sony–να γράψουμε τέσσερα τραγούδια για να είμαστε δίκαιοι με τον κόσμο, ο οποίος θα αποφάσιζε ποιο θα μας εκπροσωπούσε. Το βράδυ που κέρδισε το «My number one», είπα στον εαυτό μου «αφού το επέλεξε ο κόσμος, θα τα δώσω όλα με αυτό το τραγούδι». Το ίδιο θα έλεγα αν προκρινόταν κάποιο άλλο. Είδες όμως τι έκανε το «My numer one»; (γελάει)

https://www.instagram.com/p/CPMVr7uBxtm

Ωστόσο υπάρχει μια μερίδα κόσμου που αρέσκεται να εκφράζεται αρνητικά. Πώς το δια χειρίζεσαι και τι απαντάς;

Ελεύθερα! Έχω σταματήσει εδώ και πολλά χρόνια να διαβάζω τέτοια σχόλια. Αυτό που ξέρω είναι ότι δουλεύω σκληρά. Θέλω να δίνω το καλύτερο του εαυτού μου ως άνθρωπος και ως καλλιτέχνης και σε αυτό στέκομαι. Σίγουρα δεν μπορώ να αρέσω σε όλους, αλλά δεν αναγκάζω κανέναν ούτε να με κοιτάζει ού τε να με ακούει. Ο κόσμος είναι ελεύθερος να έχει τη γνώμη του και να ακούει και να αγαπά τους καλλιτέχνες που προτιμά. Ο δικός μου σκοπός είναι να ενώνω τους ανθρώπους και να τους κάνω χαρούμενους.

Δεν είναι όμως λίγο προβληματικό να συμβαίνει κάτι τέτοιο στην κοινωνία μας;

Ενδεχομένως, αυτός που γράφει κακόβουλα σχόλια μπορεί να νιώθει πολύ καλά. Αν αυτόν τον βοηθάει, του το χαρίζω. Ξέρω τι κάνω εγώ, ξέρω ότι δεν θα κάνω αυτό σε συνάνθρωπό μου. Παλαιότερα, όταν με ρωτούσαν πιο είναι το σπίτι μου έλεγα "Ελλάδα - Σουηδία". Ξαφνικά μεγαλώνοντας είπα "Η ΓΗ". Δεν έχω κανέναν πρόβλημα με κανέναν άνθρωπο αρκεί να είναι καλός. Έχω θέσει το ερώτημα στον εαυτό μου: Τελικά τι παίζει ρόλο; "Να προσπαθώ να έχω δίκιο ή να είμαι ευγενικός άνθρωπος;" Κατέληξα ότι πρέπει να είμαι ευγενικός άνθρωπος, γιατί, αλλιώς, χάνω και το δίκιο μου. Αυτή είναι η φιλοσοφία μου.

Τι σημαίνει ο γάμος για σένα και πώς αποφάσισες να το προχωρήσεις σε αυτόν;

Η αλήθεια είναι ότι πάντα πίστευα πως δεν θα παντρευόμουν, αλλά θα συζούσα. Ήταν κάτι που απλώς μου βγήκε με τον Ανδρέα. Τον αγαπώ πάρα πολύ!

Πηγή: HELLO

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved