Μαντώ Γαστεράτου: Ο γιος της μεγάλωσε και είναι ένας κούκλος - Δείτε φωτογραφίες
Showbiz

Μαντώ Γαστεράτου: Ο γιος της μεγάλωσε και είναι ένας κούκλος - Δείτε φωτογραφίες

Μαντώ Γαστεράτου: H παρουσιάστρια του Mega Star είναι μια ευτυχισμένη μανούλα, καθώς βλέπει τον γιο της να μεγαλώνει μέρα με τη μέρα!

Πριν από περίπου ενάμιση χρόνο έγινε μανούλα και έκτοτε έχουν αλλάξει τα πάντα στη ζωή της.

Η Μαντώ Γαστεράτου βιώνει τη μητρότητα, ενώ πρόσφατα επέστρεψε τηλεοπτικά μέσα από το Mega και την παρουσίαση της εκπομπή, Mega Star.

"Τα άγχη μου έχουν να κάνουν περισσότερο με την υγεία του παιδιού μου, ανησυχώ πολύ παραπάνω σε σχέση με την δίκη μου υγεία. Δεν θα ξεχάσω την πρώτη φορά που έκανε λίγο πυρετό και εγώ τον έτρεχα στα νοσοκομεία, πανικοβλήθηκα. Η ανάπτυξη του θέλω να είναι ομαλή, θέλω να ξέρω πως θα του μιλήσω και να του συμπεριφερθώ γιατί δεν θέλω εξαιτίας δικών μου λαθών και συμπεριφορών να του περάσω λάθος μηνύματα. Αυτό με αγχώνει γιατί θέλω να είμαι σωστή απέναντι του!", είχε αποκαλύψει αποκλειστικά στο gossip-tv πριν από λίγο καιρό.

Η γνωστή παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός είναι πολύ ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και καθημερινά αναρτεί φωτογραφίες και στιγμιότυπα από τη ζωή της και την καθημερινότητα της.

Έτσι, η Μαντώ Γαστεράτου, πρόσφατα, έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες με τον κούκλο γιο της, που όπως θα διαπιστώσετε κι εσείς, έχει μεγαλώσει αρκετά!

Δείτε τις φωτογραφίες στην παρακάτω gallery.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved