Κώστας Κοκκινάκης: Η κόρη του είναι μια κούκλα και αυτή είναι η νέα τους κοινή φωτό
Showbiz

Κώστας Κοκκινάκης: Η κόρη του είναι μια κούκλα και αυτή είναι η νέα τους κοινή φωτό

Κώστας Κοκκινάκης: Η νέα ζωή μετά το Survivor και οι πρόσφατες δηλώσεις για τον Γιώργο Λιανό...

Είχε την ευκαιρία να βρίσκεται στο πρώτο Survivor του ΣΚΑΙ και η αλήθεια είναι πως το όνομά του απέκτησε μεγαλύτερη δημοσιότητα. Η πορεία του εξάλλου στο πόλο είχε κάνει γνωστό τον Κώστα Κοκκινάκη, αρκετά χρόνια πριν.

Πρόσφατα μάλιστα ο ίδιος παραχώρησε τη νέα του συνέντευξη, όπου και σχολίασε τη μεγάλη αλλαγή του Survivor 4 μετά την αποχώρηση του Σάκη Τανιμανίδη...

"Σε ό,τι αφορά τη σύγκριση Σάκη Τανιμανίδη Γιώργου Λιανού, θα πω ότι και οι δύο είναι πάρα πολύ καλοί παρουσιαστές. Η είσοδος του Λιανού στο φετινό Survivor ήταν μια ευχάριστη έκπληξη και μου αρέσει που έχει πολύ χιούμορ" είχε δηλώσει.

"Συνεχίζω το πόλο στην Α1, αγωνίζομαι με την ομάδα του Υδραϊκού και παράλληλα είμαι προπονητής στις μικρές κατηγορίες του ομίλου. Επίσης, ασχολούμαι με το κτήμα δεξιώσεων Ηλίου Πέτρα στο Μαρκόπουλο, το οποίο έχουμε με την πρώην σύζυγο μου Αλεξία Κομμένου", είπε στο ΟΚ!

Ο Κώστας Κοκκινάκης πρόσφατα ανέβασε στο instagram τη νέα φωτό με την κούκλα κόρη του. Η Ηλιάνα Κοκκινάκη είναι πλέον 20 ετών και οι σχέσεις με τον πατέρα της παραμένουν άψογες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved