H Βίκυ Λέανδρος επιστρέφει στη Eurovision;
Showbiz

H Βίκυ Λέανδρος επιστρέφει στη Eurovision;

Έντονες είναι οι φήμες που θέλουν να έχει προταθεί ή να προταθεί σύντομα στη Βίκυ Λέανδρος να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο διαγωνισμό της Eurovision στο Ντύσελντορφ της Γερμανίας το Μάιο του 2011.


Σύμφωνα με το ίδιες πληροφορίες που ακόμη δεν έχουν επιβεβαιωθεί ούτε διαψευστεί, η πρόταση θα γίνει για ευνόητους λόγους αλλά και εξαιτίας των ειδικών συνθηκών που επικρατούν. Το ίδιο ρεπορτάζ λέει πως μία τέτοια επιλογή θα ήταν επιθυμία και του ίδιου του πρωθυπουργού Γ.Παπανδρέου , καθώς η Βίκυ Λέανδρος είναι πρέσβειρα της Ελλάδας ειδικά στη Γερμανία , και η εμφάνισή της με τα χρώματα της χώρας μας μέσα στη Γερμανία θα έστελνε μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση. Από την άλλη όμως τόσο ο πρωθυπουργός όσο και οι πολιτικοί δε θα ήθελαν να εμπλακούν με το διαγωνισμό τουλάχιστον ανοιχτά για επίσης ευνόητους λόγους.
Από το περιβάλλον της κ.Λέανδρος που ετοιμάζει νέα διεθνή δουλειά δεν έχει σχολιαστεί το παραμικρό. Ούτως ή άλλως μία τέτοια επιλογή αποτελεί προς το παρόν ιδέα και σκέψη κάποιων άλλων και όχι της κ.Λέανδρος και των συνεργατών της.
Πάντως σε περίπτωση που ευοδωθεί το συγκεκριμένο σενάριο η Ελληνογερμανίδα ερμηνεύτρια θα τραγουδήσει στα Ελληνικά , πιθανότατα σύνθεση δική της ή του Στέφανου Κορκολή, ή του Μιχάλη Χατζηγιάννη ή του γιου του Ντέμη Ρούσου Κύριλλου.
Πηγή: fashionart-lover

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved