«Έσκασε» τώρα! Μιχαλάκη- Παπαγεωργίου: Παντρεύονται αύριο – Όλες οι λεπτομέρειες
Showbiz

«Έσκασε» τώρα! Μιχαλάκη- Παπαγεωργίου: Παντρεύονται αύριο – Όλες οι λεπτομέρειες

Το ακούγαμε, το φανταζόμασταν και μόλις «έσκασε» η πιο ωραία είδηση του καλοκαιριού. Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου παντρεύονται αύριο, Παρασκευή (4-6) σε κλειστό οικογενειακό και φιλικό κύκλο.

Την είδηση αποκάλυψε το πρωί της Πέμπτης (3-06) η Φαίη Σκορδά μέσα από την εκπομπή της δίνοντας όλες τις λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με την παρουσιάστρια ο γάμος θα γίνει σε νησί, χωρίς ωστόσο να είναι βέβαιο, αν θα γίνει στη γενέτειρα της ηθοποιού, που είναι η Σύρος ή αν θα γίνει στην Αμοργό, εκεί οπού το ζευγάρι πρόσφατα ταξίδεψε για επαγγελματικούς λόγους.

«Υπάρχει στα σχέδια μας ο γάμος, το συζητάμε, το θέλουμε. Δεν ξέρουμε το πότε και το πού. Παίζει πάρα πολύ ο Covid σε όλο αυτό, στο πώς και τι. Έχω κάνει πρόταση γάμου, δεν έγινε παραδοσιακά», είχε δηλώσει ο γιος της Φιλαρέτης Κομνηνού με την Δανάη Μιχαλάκη σε πρόσφατες δηλώσεις της να λέει:

«Αφήστε με πρώτα να το κάνω (γέλια). Το λέω εντελώς καλο¬προαίρετα. Δεν ξέρω αν κάποιος ενδιαφέρεται για το πότε θα πα¬ντρευτούμε. Κάποια στιγμή θα γίνει και θα το χαρούμε. Όσο για τη δέσμευση, δεν σε φοβίζει όταν συναντήσεις τον άνθρωπό σου. Και με εμένα και τον Γιώργο η μία τρέλα συνάντησε την άλλη..», είχε πει.

Το ζευγάρι είναι μαζί κάτι παραπάνω από ένα χρόνο αλλά από την πρώτη στιγμή έδειχνε αποφασισμένο να ζήσει τον έρωτά του χωρίς πρέπει και μη αφού ποτέ δεν έκρυψαν ότι είναι μαζί και μάλιστα πολύ ερωτευμένο.

Η φήμη ότι σκόπευαν να παντρευτούν αυτό το καλοκαίρι άρχισε να κυκλοφορεί όταν ο σχεδιαστής μόδας Νίκος Αποστολόπουλος αποκάλυψε στην εκπομπή Πρωινό ότι ετοιμάζει το νυφικό της όμορφης ηθοποιού που παρακολουθούμε καθημερινά στις Άγριες Μέλισσες.

Η Φαίη Σκορδά ανέφερε πως στο γάμο θα είναι και οι έτερες αδερφές Σταμίρη ενώ θα γίνει σε πολύ κλειστό κύκλο.

Δες το βίντεο και όλα όσα αποκάλυψαν στο Πρωινό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved