Τζούλι Τσόλκα: Οι δύο μεγάλες της αγάπες και η αλλαγή μέσα στην καραντίνα
Showbiz

Τζούλι Τσόλκα: Οι δύο μεγάλες της αγάπες και η αλλαγή μέσα στην καραντίνα

Τζούλι Τσόλκα: Η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε τη νέα της συνέντευξη, όπου και μίλησε για την καθημερινότητά της μέσα στην πανδημία.

Αποφάσισε να περάσει δημιουργικά την περίοδο του Lockodown, αφού πήρε την απόφαση να γράψει το πρώτο της βιβλίο. Η Τζούλι Τσόλκα είναι πολυτάλαντη, δίχως να ξεχνά μέρα τις δύο μεγάλες της αγάπες οι οποίες δεν είναι άλλες από τη φωτογραφία και τη ζωγραφική.

-Θα μου πεις κάτι που δεν γνωρίζουμε για εσένα;

Έχω δύο μεγάλες αγάπες. Τη φωτογραφία και τη ζωγραφική. Μου αρέσει να απαθανατίζω στιγμές και να ζωγραφίζω πίνακες. Επίσης τον τελευταίο χρόνο γράφω. Η καραντίνα με έβαλε στη διαδικασία να ξεκινήσω να γράφω το πρώτο μου βιβλίο. Έχω γράψει παλιότερα και ένα θεατρικό έργο για την Billie Holiday βασισμένο στη βιογραφία της, που είχε ανέβει σε αθηναϊκή σκηνή.


-Τι Θες να σου φέρει το φετινό καλοκαίρι;

Τα τελευταία χρόνια ζητάω πρώτα απ' όλα να έχω την υγεία μου. Ξέρω πως αν είμαι καλά σωματικά και ψυχικά, έχω τη δύναμη και το μυαλό να κάνω τα πάντα. Το φετινό καλοκαίρι θέλω λοιπόν να εξακολουθώ να είμαι υγιής και να μου φέρει όμορφα ταξίδια. Σε μέρη που δεν έχω πάει, ταξίδια επαγγελματικά και κυρίως, ταξίδια με ανθρώπους φωτεινούς.


-Τι ερωτεύεσαι σε έναν άνθρωπο;

Το μυαλό του και τον χαρακτήρα του. Πλέον είμαι βέβαιη ότι αυτά τα δύο με κάνουν να ερωτεύομαι. Και η ενέργεια του. Δίνω μεγάλη σημασία στις ενέργειες. Όπως και στις πράξεις όχι στα λόγια.


-Τι εύχεσαι;

Εύχομαι να σταματήσει η βία. Κάθε μορφής. Εύχομαι να αγαπιόμαστε περισσότερο μεταξύ μας και να δίνουμε αγκαλιές και χέρι βοηθείας όχι μίσος και αλληλοσπαραγμό. Εύχομαι να φροντίζουμε περισσότερο το περιβάλλον και τα ζώα. Προσωπικά εύχομαι να με αγαπάει πάντα ο Θεός.

Πηγή: ΛΟΙΠΟΝ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved