Survivor: Αλέξης Παππάς: Η δημόσια συγγνώμη που δέχτηκε από την σύντροφό του, Alesia
Showbiz

Survivor: Αλέξης Παππάς: Η δημόσια συγγνώμη που δέχτηκε από την σύντροφό του, Alesia

Survivor: H σύντροφος του Αλέξη Παππά, Alesia απολογήθηκε, ζητώντας συγγνώμη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Ο Αλέξης Παππάς αποχώρησε από το Survivor και όπως θα θυμάστε στη συνέχεια ταξίδεψε στο Ντουμπάι για να συναντήσει την αγαπημένη του Alesia.

Φαίνεται πως το ταξιδάκι αναψυχής που έκανε το ζευγάρι λίγο μετά το Πάσχα στο Ντουμπάι, ανανέωσε τη σχέση του και από τότε, όλα δείχνουν πως ο έρωτάς του έχει φουντώσει ξανά.

Το ζευγάρι, όπως είναι φυσικό έχει αυξημένες υποχρεώσεις, και δεν βρίσκονται καθημερινά λόγω απόστασης, παρά μόνο όταν βρίσκει ο ένας ή ο άλλος ελεύθερο χρόνο.

Η Alesia μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ανήρτησε ένα βίντεο όπου ζητάει "συγγνώμη" από τον Αλέξη Παππά, καθώς δεν θα μπορέσει να έρθει στην Ελλάδα για να τον δει.

Η ίδια είπε χαρακτηριστικά μέσα από το story που δημοσίευσε: «Αγάπη μου, πρέπει να σου ζητήσω “συγγνώμη” που δεν μπόρεσα να είμαι μαζί σου αυτή τη στιγμή, αλλά θα ταξιδέψω σύντομα στην Ελλάδα γιατί μου λείπεις φοβερά».

Δείτε το βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved