Survivor: Βγήκε από το παιχνίδι και πήγε γήπεδο για να δει τον Παναθηναϊκό
Showbiz

Survivor: Βγήκε από το παιχνίδι και πήγε γήπεδο για να δει τον Παναθηναϊκό

Survivor: Δεν πρόλαβε να βγει από το παιχνίδι και επέστρεψε στην καθημερινότητά του η οποία περιλαμβάνει φυσικά και γήπεδο.

Ο λόγος φυσικά για τον Νίκο Μπάρτζη ο οποίος βρέθηκε σήμερα στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει τον αγώνα μπάσκετ Παναθηναϊκός - Λαύριο.

Να θυμίσουμε πως «Όταν χτύπησα έπεσε η ψυχολογία μου. Δεν υπήρχε νόημα να κάτσω αν δεν μπορώ να αγωνιστώ. Στην αρχή μπήκα με στόχο τα λεφτά, το έπαθλο. Στην τελική, το έχω κερδίσει το έπαθλο διπλό και τριπλό, είναι η Άννα Μαρία, είναι ο Τζέιμς», είπε στο Καλό μεσημεράκι ενώ αποκάλυψε πως έχει γνωρίσει τον σύντροφο της Άννας Μαρίας.

«Γνωρίστηκα με τον σύντροφο της Άννας Μαρίας και όλα καλά», είπε ενώ δεν δίστασε να εξομολογηθεί τις δυσκολίες που βίωσε μετά το ατύχημα του. «Στο ξενοδοχείο ήμουν σε καροτσάκι, πονούσα πολύ, ήμουν σε οριακό σημείο», είπε.

Θυμίζουμε πως ο Νίκος Μπάρτζης, τις τελευταίες ημέρες πριν την αποχώρησή του, βρισκόταν στο νοσοκομείο έπειτα από σοβαρό τραυματισμό. Ο Γιώργος Λιανός είχε αποκαλύψει στους παίκτες πως η παραγωγή είχε δώσει χρόνο στον Νίκο, προκειμένου να αναρρώσει και να σκεφτεί, ωστόσο ο ίδιος είχε πάρει την απόφασή του.

Δείτε τη φωτογραφία του μέσα στο γήπεδο στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved