Σήμερα γάμος γίνεται για Μιχαλάκη - Παπαγεωργίου: Νέες αποκαλύψεις δια στόματος Λιάγκα
Showbiz

Σήμερα γάμος γίνεται για Μιχαλάκη - Παπαγεωργίου: Νέες αποκαλύψεις δια στόματος Λιάγκα

Το Πρωινό: Λίγες ώρες πριν την τελετή του γάμου, ο Γιώργος Λιάγκας έδωσε όλα τα νεότερα για τους καλεσμένους του ζευγαριού 

Σαν βόμβα έσκασε το πρωί της Πέμπτης 3/6 η είδηση για τον γάμο του Γιώργου Παπαγεωργίου και της Δανάης Μιχαλάκη. Το ερωτευμένο ζευγάρι ετοιμάζεται να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου, κάτι το οποίο αποκάλυψαν στο Πρωινό του ANT1.

Σύμφωνα με την εκπομπή, ο γάμος θα γίνει σε νησί, χωρίς ωστόσο να είναι βέβαιο, αν θα γίνει στη γενέτειρα της ηθοποιού, που είναι η Σύρος ή αν θα γίνει στην Αμοργό, εκεί οπού το ζευγάρι πρόσφατα ταξίδεψε για επαγγελματικούς λόγους.

Το ζευγάρι είναι μαζί κάτι παραπάνω από ένα χρόνο αλλά από την πρώτη στιγμή έδειχνε αποφασισμένο να ζήσει τον έρωτά του χωρίς πρέπει και μη αφού ποτέ δεν έκρυψαν ότι είναι μαζί και μάλιστα πολύ ερωτευμένο.

Το πρωί της Παρασκευής 4/6 ο Γιώργος Λιάγκας έδωσε νεότερες πληροφορίες για την τελετή του γάμου αλλά και τους ελάχιστους καλεσμένους που θα βρεθούν δίπλα στο ζευγάρι...

«Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου παντρεύονται σήμερα. Το είπαμε χθες και θα το ξαναπούμε και σήμερα. Ο γάμος γίνεται σε πολύ κλειστό οικογενειακό κύκλο. Θα πω ότι είναι καλεσμένοι ελάχιστοι άνθρωποι. Μη φοβάστε, δεν θα πω ονόματα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved