Video: Ο Πέτρος Κωστόπουλος "εκτέλεσε" Βοσκόπουλο!
Showbiz

Video: Ο Πέτρος Κωστόπουλος "εκτέλεσε" Βοσκόπουλο!

Το μικρόφωνο πήρε κατά την διάρκεια της εκπομπής του ο Πέτρος Κωστόπουλος, που θέλησε να το «παίξει» Τόλης Βοσκόπουλος και ζήτησε από την Έλλη Κοκκίνου να κρίνει τις ικανότητές του. Μάλιστα, στο πλατό εισέβαλε ο Νίκος Μουρατίδης που νέτα - σκέτα του είπε πως για τραγουδιστής δεν κάνει!

Το «Ξανθή Αγαπημένη Παναγιά» επέλεξε να πει ο Πέτρος Κωστόπουλος και ίσως κάποιοι τηλεθεατές άλλαξαν κανάλι εκείνη την ώρα... Βέβαια, το τραγουδάκι ειπώθηκε προκειμένου η Έλλη Κοκκίνου να κρίνει ένα wanna be ταλέντο όπως θα κάνει ως μέλος της κριτικής επιτροπής του «Greek Idol».

«Το εκτέλεσα όπως έπρεπε;», ρώτησε την καλεσμένη του μετά το τραγούδι, για να πάρει την απάντηση: «Η εκτέλεση είναι βέβαιη»!

Μπαίνοντας στο πετσί του ρόλου ως υποψήφιος σε talent show, ο Πέτρος Κωστόπουλος ζήτησε από την Έλλη Κοκκίνου να τον κρίνει αντικειμενικά και αυστηρά.

«Έχεις μια αυτοπεποίθηση, είναι προσόν, βγαίνεις με αέρα, τα λες... νομίζεις... αλλά μέχρι εκεί», συνέχισε η τραγουδίστρια και προσπάθησε να είναι όσο το δυνατόν καλή μπορούσε. Μάταια όμως...

Κάπου εκεί εμφανίστηκε ο έτερος καλεσμένος της εκπομπής, Νίκος Μουρατίδης, γνωστός για τις βιτριολικές του κριτικές.

«Τι ήταν αυτό που ακούσαμε; Τραγούδαγε; Πες μας ξανά το φινάλε, το γάβγισμα που άκουσα», είπε στον Κωστόπουλο, ο οποίος έσπευσε να δικαιολογηθεί λέγοντας πως όλοι στην Ελλάδα τραγουδάνε.

«Εσύ δεν κάνεις για τραγουδιστής», ανταπάντησε ο Μουρατίδης και ο Κωστόπουλος ανέφερε πως και η μαμά του το ίδιο έλεγε. «Να την ακούς την μαμά», κατέληξε ο κριτής του «X Factor»! Πηγή: star


Δείτε το video:









©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved