Ελένη Μενεγάκη: Υποδέχεται το καλοκαίρι στον υπέροχο κήπο του σπιτιού της
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Υποδέχεται το καλοκαίρι στον υπέροχο κήπο του σπιτιού της

Ελένη Μενεγάκη: Ξεκίνησε τις πρώτες της συσκέψεις για τη νέα της εκπομπή - Δες τις νέες φωτογραφίες από τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού της...

Το μεγάλο της comeback σχεδιάζει η Ελένη Μενεγάκη η οποία από τη νέα τηλεοπτική σεζόν επιστρέφει στη μικρή οθόνη, αυτή τη φορά μέσα από τη συχνότητα του MEGA. Μετά την αποχώρησή της από τον ALPHA, πολλά ήταν τα σενάρια που ήθελαν την παρουσιάστρια σε διάφορους σταθμούς και μάλιστα σε άλλες τηλεοπτικές ζώνες.

Η Ελένη συμφώνησε με το MEGA επιστρέφοντας στη μεσημεριανή ζώνη και στο καθημερινό ραντεβού με το κοινό της. Οι προετοιμασίες για τη νέα της εκπομπή έχουν ξεκινήσει με τα ονόματα να δίνουν και να παίρνουν για την τελική ομάδα που θα βρεθεί στο πλευρό της.

Μπορεί για την ώρα η ίδια να μην έχει περάσει σε ανακοινώσεις, η καθημερινή επαφή με τους θαυμαστές της συνεχίζεται μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Η Ελένη Μενεγάκη απολαμβάνει τις πρώτες ημέρες του καλοκαιριού στον κήπο της, φορτώνοντας έτσι τις μπαταρίες της για τη νέα σεζόν.

Η παρουσιάστρια πόζαρε με χάρη στον φακό, ανεβάζοντας τις νέες της φωτογραφίες στο instagram...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved