Τζένη Μπότση: Η έξοδος με την κόρη της, Αλίκη και οι απίθανες φώτο!
Showbiz

Τζένη Μπότση: Η έξοδος με την κόρη της, Αλίκη και οι απίθανες φώτο!

H Τζένη Μπότση βγήκε με την κόρη της και λιώσαμε με τα στιγμιότυπα! 

Η ηθοποιός πήγε για φαγητό με την κόρη της… Η μικρούλα ξετρελάθηκε με τις πατάτες και τις έπαιρνε μόνη της να τις φάει… Η μαμά της απαθανάτισε αυτή τη στιγμή και σχολίασε με χιούμορ «κάποιος κλέφτης»!

Ενώ, πριν λίγες μέρες είχε ανεβάσει ακόμα μία φωτογραφία με την κόρη της, που θα γίνει δύο ετών τον Νοέμβρη να κάθεται στο πάτωμα κι είναι περιστοιχισμένη από παιδικά βιβλία. «Έχει μάθει να αγαπάει τα βιβλία και αισθάνομαι περήφανη!», σχολίασε η μαμά της.

Η ηθοποιός η οποία κατάφερε να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της μέχρι και την ημέρα της γέννησης της κόρης της τον Νοέμβριο του 2019, έχει μάτια και μυαλό μόνο για τη μικρούλα της που ήρθε στη ζωή της ίδιας και του συζύγου της Αλέξανδρου Μιχαλά για να την αλλάξει ριζικά.

Η Τζένη Μπότση ποτέ δεν έκρυψε την επιθυμία της να γίνει μητέρα και τελικά έκανε πραγματικότητα το όνειρό της το οποίο και ζει στην πιο όμορφη εκδοχή του.

Όπως έχει πει πολλές φορές τον τελευταίο καιρό σε συνεντεύξεις της, έχει αφοσιωθεί πλήρως στην ανατροφή της κόρης της, Αλίκης!

Η ηθοποιός έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική και οικογενειακή της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας όμως που και που δημοσιεύει στιγμιότυπα με την κόρη της και κάθε φορά που βλέπουμε την μικρούλα της, απλά λιώνουμε!

Δείτε στην gallery την έξοδο της Τζένης Μπότση με την δύο ετών κόρη της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved