Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός παντρεύτηκε λίγο πριν γίνει μαμά–Το ξεχωριστό νυφικό και οι πρώτες φωτό
Showbiz

Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός παντρεύτηκε λίγο πριν γίνει μαμά–Το ξεχωριστό νυφικό και οι πρώτες φωτό

Άλλους περιμέναμε να παντρευτούν κι άλλοι παντρεύτηκαν! H πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός παντρεύτηκε λίγο πριν γίνει μαμά.

Η πασίγνωστη ηθοποιός λίγο πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου έχοντας στο πλευρό της τον άντρα που, όπως εξομολογήθηκε η ίδια, ήταν άντρας της από το πρώτο λεπτό.

Ο λόγος για την Κατερίνα Δημητρόγλου και τον Γιώργο Κούρτη.

Με ένα υπέροχο λευκό και ρομαντικό νυφικό φόρεμα, ένα ροζ στεφανάκι στα μαλλιά της κι ένα χαμόγελο που προδίδει την τεράστια ευτυχία της, στάθηκε στο πλάι του συντρόφου της και αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης.

«Άντρας μου ήσουν από το πρώτο λεπτό. Αυτή η αγκαλιά εκείνο το βράδυ... Χάθηκα και ξεχάστηκα από όλους κ από όλα. Ο χρόνος σταμάτησε και το μόνο που άκουγα ήταν η καρδιά μου... Χτυπούσε τόσο δυνατά, έτοιμη να σπάσει. Ευχαριστώ το Θεό που σε έφερε στο δρόμο μου. Νιώθω ευγνωμοσύνη, έρωτα, χαρά, τρέλα και απέραντη αγάπη που κάθε μέρα μεγαλώνει. Είσαι ο ένας και μοναδικός μου, είσαι τα πάντα μου. Σε λατρεύω❤️», σημείωσε η ίδια στις πρώρες νυφικές φωτογραφίες της.

Ήταν περί τα τέλη Μαρτίου που η ίδια μοιράστηκε με τους followers της το χαρμόσυνο νέο της εγκυμοσύνης της μέσα από μια απίθανη φωτογραφία και σε μερικές ημέρες η Κατερίνα θα ζήσει το θαύμα της μητρότητας.

Μάλιστα, είχαν κοινό στόχο κάποια στιγμή να γίνουν γονείς καθώς η Κατερίνα Δημητρόγλου είχε παραδεχτεί σε δικούς της ανθρώπους: «Και οι δύο θέλουµε να δηµιουργήσουµε οικογένεια, στόχος όµως πρώτα είναι να βάλουµε τις βάσεις στη σχέση µας και να δηµιουργήσουµε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την οικογένειά µας».

Δες στη gallery τις πρώτες φωτογραφίες από το γάμο με την ηθοποιό να λάμπει από χαρά!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved