Άγγελος Λάτσιος: Η φωτό που ανέβασε στο Instagram και προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων ! Τι συνέβη;
Showbiz

Άγγελος Λάτσιος: Η φωτό που ανέβασε στο Instagram και προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων ! Τι συνέβη;

Λένε πως μία φωτογραφία μπορεί να αντιστοιχεί σε... χίλιες λέξεις. Μόνο που στην περίπτωση της φωτογραφίας του Άγγελου Λάτσιου, γιου του Γιάννη Λάτσιου και της Ελένης Μενεγάκη, τα σχόλια ήταν πολύ περισσότερα. 

Ο νεαρός γιος του άλλοτε ζευγαριού ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται ένας νεαρός γυμνασμένος άντρας ο οποίος ανεβάζει το εσώρουχό του. Η φωτογραφία είναι θολή, τραβηγμένη μακριά και σε ασπρόμαυρο φόντο.

Θα μπορούσε να είναι ο ίδιος ο Άγγελος Λάτσιος, όμως είναι αδύνατον να διακρίνει κανείς αν πρόκειται για τον ίδιο, παρ' όλο που και ο άντρας που απεικονίζεται στη φωτογραφία έχει μακριά μαλλιά όπως ακριβώς και ο γιος της Ελένης Μενεγάκη.

Η φωτογραφία, σχεδόν από το πρώτο λεπτό που ανέβηκε δέχτηκε εκατοντάδες σχόλια, που έγιναν χιλιάδες με του μισούς χρήστες να είναι ιδιαίτερα αρνητικοί σε μία τέτοια αποκαλυπτική φωτογραφία και τους άλλους μισούς να εγκρίνουν την καλλιτεχνική οπτική ενός γυμνού αντρικού σώματος.

Πάντως, ο Άγγελος Λάτσιος μέχρι στιγμής, με τις φωτογραφίες που ανεβάζει, έχει καταφέρει να διαθέτει έναν από τους πιο δυνατούς λογαριασμούς στο instagram, αυξάνοντας συνεχώς τους followers του.

Μέχρι πρότινος ανέβαζε φωτογραφίες με την κούκλα Γαία Μερκούρη, κόρη της Δωροθέας Μερκούρη, αφήνοντας πολλά ερωτήματα να αιωρούνται για το τι πραγματικά συμβαίνει ανάμεσά τους. Τελευταία όμως έχει επιλέξει να ανεβάζει φωτογραφίες με τον ίδιο σε πολύ καλοκαιρινή διάθεση.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που δίχασε το Instagram:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved