New love in town: Μετά τον χωρισμό της, ξανά ερωτευμένη με γνωστό δημοσιογράφο!
Showbiz

New love in town: Μετά τον χωρισμό της, ξανά ερωτευμένη με γνωστό δημοσιογράφο!

Μπορεί ο χωρισμός με τον ηθοποιό σύζυγό της να ήταν "βελούδινος" και οι δυο τους να διατηρούν καλές σχέσεις ακόμα και σήμερα, όμως προσφάτως ήρθε ένας νέος έρωτας να τη συνεπάρει. 

Ο λόγος για τη Χρύσα Καλπάκη, εν διαστάσει σύζυγο του Ιωσήφ Μαρινάκη η οποία είναι ξανά ερωτευμένη, σύμφωνα με τη Real.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η όμορφη σχεδιάστρια μόδας είναι ξανά σε σχέση, αυτή τη φορά με τον αδελφό πασίγνωστης ηθοποιού και πολύ γνωστό δημοσιογράφο.

Ο λόγος για τον Γιώργο Ρουμελιώτη, αδελφό της Ευδοκίας Ρουμελιώτη. Οι δυο τους ήταν φίλοι εδώ και χρόνια όμως προσφάτως τούς προέκυψε κάτι παραπάνω και είπαν να ενδώσουν.

Αρέσει και στους δύο η φύση, το καλοκαίρι και οι εξορμήσεις σε όμορφα μέρη δίπλα στη θάλασσα και κάνουν μαζί πολλά πράγματα που αρέσουν και στους δύο.

«Ήταν ένα ζευγάρι πολύ πολύ αγαπημένο και όσοι τους έχουμε ζήσει, γνωρίζουμε. Εγώ την γνωρίζω από τη Θεσσαλονίκη και μίλησα μαζί της πριν από λίγη ώρα. Ένα ζευγάρι που ήταν πάρα πολύ αγαπημένο», είπε η Φαίη Σκορδά προσφάτως μέσα από την εκπομπή που παρουσιάζει, το Πρωινό. Στην ίδια εκπομπή είχε μιλήσει και η ίδια η Χρύσα Καλπάκη η οποία αρκέστηκε να πει: «Ναι έχουμε χωρίσει. Υπάρχει όμως πολλή αγάπη. Ο Ιωσήφ θα είναι ο άνθρωπός μου για μια ζωή».

Από τότε η Χρύσα Καλπάκη έχει μετακομίσει στο Κολωνάκι για να βρίσκεται κοντά στο ατελιέ που διαθέτει στην περιοχή όμως φαίνεται πως έχει αρχίσει να περνά καλά και στην προσωπική της ζωή και αιτία είναι ο Γιώργος Ρουμελιώτης ο οποίος δείχνει να την κάνει να χαμογελά ξανά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved