Ιωάννα Μπέλλα: Η επανασύνδεση με τον πρώην και η σημαντική απόφαση για την προσωπική της ζωή!
Showbiz

Ιωάννα Μπέλλα: Η επανασύνδεση με τον πρώην και η σημαντική απόφαση για την προσωπική της ζωή!

Η Ιωάννα Μπέλλα και ο Γιάννης Λεωνίδου είναι ξανά μαζί μετά την απόφασή τους να κάνουν προσπάθειες επανασύνδεσης

Στις αρχές του χρόνου, έγινε γνωστό ότι μετά από ένα χρόνο σχέσης η ίδια μαζί με τον επιχειρηματία σύντροφό της Γιάννη Λεωνίδου είχαν πάρει την απόφαση να τραβήξουν δρόμους χωριστούς, είδηση που επιβεβαιώθηκε και μέσα από δηλώσεις της μελαχρινής καλλονής:

«Ναι ισχύει, δεν είμαστε πια μαζί με τον Γιάννη. Έχουμε χωρίσει εδώ και περίπου έναν μήνα. Τον εκτιμώ και με εκτιμά, όμως αποφασίσαμε από κοινού να χαράξουμε χωριστούς δρόμους και είμαστε πολύ καλά και οι δυο» είχε παραδεχτεί τότε η Ιωάννα, αποφεύγοντας να μπει σε περαιτέρω λεπτομέρειες.

Η σχέση τους είχε ξεκινήσει στα τέλη του 2019 και δεν ήταν από εκείνα τα ζευγάρια που «κρύφτηκαν» από τους παπαράτσι αφού αρχές του 2020 είχαν κάνει την πρώτη τους κοινή έξοδο σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας.

Τώρα όμως, το ζευγάρι είναι και πάλι μαζί. Τις πρώτες "φιτιλιές" για πιθανή επανασύνδεση έβαλε η ίδια η Ιωάννα Μπέλλα η οποία τελευταία όλο και περισσότερες φωτογραφίες μέσα από lear jet ανέβαζε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Να θυμίσουμε πρώτα ότι ο πρώην σύντροφός της είναι ιδιοκτήτης εταιρίας ενοικίασης ιδιωτικών αεροσκαφών.

Σύμφωνα με τη Real, το ζευγάρι είναι και πάλι μαζί και μάλιστα εκείνη πήρε μία σημαντική απόφαση στην προσωπική της ζωή. Συγκεκριμένα έχει μετακομίσει στην ιδιαίτερη πατρίδα του αγαπημένου της μιας και εκείνος προέρχεται από τη Λεμεσό της Κύπρου. Όμως μέχρι εκεί καθώς η Ιωάννα Μπέλλα έχει εκμυστηρευτεί στους φίλους της:

“Οικογένεια όχι ακόμα και ο γάμος αργεί. Τα πλάνα μου είναι να ανέβω τα σκαλιά της εκκλησίας σε μια πενταετία” φέρεται να είπε στους φίλους της η εντυπωσιακή καλλονή.

Δείτε φωτογραφίες του ζευγαριού:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved