Στέλιος Μανουσάκης: Μιλάει πρώτη φορά για την Ηλιάκη και τη νεογέννητη κόρη τους! Θα παντρευτούν;
Showbiz

Στέλιος Μανουσάκης: Μιλάει πρώτη φορά για την Ηλιάκη και τη νεογέννητη κόρη τους! Θα παντρευτούν;

Η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης πριν από μερικές μέρες υποδέχτηκαν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί και μάλιστα χθες μαμά και κόρη πήραν εξιτήριο από τον μαιευτήριο!

Φυσικά, εκτός από μπαμπάς και σύντροφος της όμορφης παρουσιάστριας, ήταν και γυναικολόγος της και φυσικά παρακολουθούσε μέρα με τη μέρα την πορεία της εγκυμοσύνης που πριν από λίγες μέρες έφτασε στο τέλος της και κράτησε για πρώτη φορά την κόρη του αγκαλιά.

Τα συναισθήματα πολύ έντονα, τα οποία περιγράφει ο ίδιος στη Real: «Πολύ ιδιαίτερες στιγμές ανεκτίμητης αξίας. Συναισθήματα που μας δένουν ακόμη περισσότερο με τη Μαρία. Η κόρη μας είναι λες και την γνωρίζουμε καιρό. Θεωρώ ότι μοιάζει και στους δυο μας αντικειμενικά» είπε μεταξύ άλλων ο γνωστός γυναικολόγος ο οποίος ζει με την οικογένειά του -πλέον- μόνιμα στη Ζυρίχη της Ελβετίας.

Τι σκοπεύει όμως να κάνει στο μέλλον το ζευγάρι; Σκέφτονται να παντρευτούν; Ο Στέλιος Μανουσάκης αποκάλυψε: «Προς το παρόν, δεν υπάρχουν πλάνα. Προσπαθούμε βήμα-βήμα, μέρα με τη μέρα να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα».

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι είναι μαζί από το 2018 και είναι αχώριστο από τότε. Η Μαρία Ηλιάκη δεν είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της πριν κλείσει τον πέμπτο μήνα και η αλήθεια είναι πως εξέπληξε ευχάριστα τους διαδικτυακούς της φίλους με αυτή την είδηση που ανακοίνωσε μέσω του instagram.

Δείτε φωτογραφίες του ζευγαριού αλλά και τα πρώτα στιγμιότυπα με το μωρό τους:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved