Showbiz

Ξέσπασε ο Παπαζήσης: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη σε αυτούς που κατήγγειλαν γιατί εγώ δεν έκανα τίποτα»

Gossip-tv Team

Ο αγαπημένος ηθοποιός, Ιωάννης Παπαζήσης, μίλησε στην παρέα του «Έλα χαμογέλα» για την πορεία του, το θέατρο, την τηλεόραση, το σινεμά, την πατρότητα και τις επόμενες δουλειές του.

Σε κάποια στιγμή της συνέντευξης όμως και όταν η κουβέντα περιστράφηκε γύρω από το καυτό θέμα των καταγγελιών στον κόσμο του θεάτρου, ο ηθοποιός ξέσπασε: "Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από αυτά τα παιδιά γιατί όταν εκείνοι ήταν στο σπίτι τους και έκλαιγαν εγώ έβγαινα στα μπαράκια".

Ο Ιωάννης Παπαζήσης συνέχισε λέγοντας πως φέρει πλέον ακόμα περισσότερη ευθύνη εφόσον είναι πατέρας του μικρού Ιάσονα, του γιου που έχει αποκτήσει με τη Βανέσσα Αδαμοπούλου.

Ο ηθοποιός επίσης αναφέρθηκε και στα επόμενα σχέδιά του που έχουν να κάνουν με θέατρο, κινηματογράφο αλλά και τηλεόραση καθώς όπως είπε, τα αντιμετωπίζει σαν τελείως ξεχωριστούς χώρους από τους οποίους μαθαίνει συνεχώς και νέα πράγματα.

Ο ηθοποιός επίσης παραδέχτηκε: "Προσπαθώ να κρατάω μια απόσταση μεταξύ δουλειάς και προσωπικών" εξηγώντας τους λόγους που δεν είναι και από τους πιο επικοινωνιακούς ηθοποιούς της χώρας μας.

Δείτε τι άλλο είπε στην εκπομπή, στο παραπάνω βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved