Έλσα Τόλη: Δυναμική επιστροφή στο Λουτράκι μετά το lockdown - Εντυπωσιάζει με το στιλ της
Showbiz

Έλσα Τόλη: Δυναμική επιστροφή στο Λουτράκι μετά το lockdown - Εντυπωσιάζει με το στιλ της

Μια δραστήρια γυναίκα με πολλά ταλέντα. Υπέροχη μητέρα και σύζυγος αλλά και άψογη επαγγελματίας η Έλσα Τόλη συνεχίζει να δικαιώνει τους ανθρώπους που την εμπιστεύονται.

Ένας από αυτούς ο Παναγιώτης Νίκας που την όρισε εκπρόσωπο της Περιφέρειας στις συνεδριάσεις και τις δράσεις του διοικητικού συμβουλίου του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου.
Η ίδια εδώ και πολλά χρόνια έχει αφοσιωθεί στην Κορινθία και ιδιαίτερα στο Λουτράκι όπου ζει ενώ μετά το «πάγωμα» του lockdown μπήκε και πάλι δυναμικά στον χώρο της επιχείρησης αφού άνοιξε τα καταστήματα της στα οποία βρίσκεται όλη τη μέρα.

Παράλληλα, η Έλσα Τόλη πραγματοποιεί καθημερινά φωτογραφήσεις με τις συλλογές της που φέρουν μοναδικές υπογραφές εταιρειών και σχεδιαστών καθώς οι γυναίκες την έχουν ορίσει σαν τη… μούσα τους! Θέλουν να τους τα παρουσιάζει εκείνη και να τα φορά οπότε ως πρώην μοντέλο, ξέρει να κάνει καλά τη δουλειά της.

Το κατάστημά της που εδρεύει στο μαγευτικό Λουτράκι, έχει γίνει το hot spot της περιοχής. Μάλιστα πολλές λαμπερές γυναίκες από τον χώρο της showbiz το επιλέγουν
για τις εμφανίσεις τους και το επισκέπτονται συχνά.

Δες φωτογραφίες της στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved