Δόμνα Κουντούρη: «Έγραψα τραγούδι για τον Γιάννη Πάριο, αλλά δεν το ήθελε, με γείωσε»
Showbiz

Δόμνα Κουντούρη: «Έγραψα τραγούδι για τον Γιάννη Πάριο, αλλά δεν το ήθελε, με γείωσε»

Η Δόμνα Κουντούρη μίλησε στην εκπομπή, Love it για τη διπολική διαταραχή,  το μπούλινγκ που έχει δεχθεί για τα κιλά της αλλά και για ένα τραγούδι που έγραψε για τον Γιάννη Πάριο και δεν το ήθελε.

Αρχικά είπε η Δόμνα Κουντούρη: «Τη δημοσιότητα που ήρθε από το Fame Story δεν μπορούσα να τη διαχειριστώ. Έχω διπολική διαταραχή και παίρνω αγωγή. Είπα ότι… τώρα πρέπει να κάνεις κάτι. Πήγα και έξι μέρες στο Δρομοκαϊτειο. Δεν έβγαλα όσα λεφτά θα έπρεπε γιατί κλώτσησα πολλά χρήματα. Όταν είδα τι είναι σταρ και σελέμπριτι, τρόμαξα. Μου πρότειναν να πηγαίνω σε μαγαζιά να κάθομαι, να τρώω και να πίνω και να με πληρώνουν. Και δεν μπορούσα να το κάνω»!

Και δεν δίστασε να πει στην κάμερα του ΣΚΑΪ: «Δέχθηκα μπούλινγκ για τα κιλά μου κι έχω χάσει και δουλειές λόγω των κιλών μου. Στο Fame Story ο Κωνσταντίνος Αργυρός ήταν 21 ετών και δεν είχε κάνει μεταφώνηση. Δεν ήταν πολύ καλός, ήταν ασταθής και αν θυμάμαι είχε φύγει στις τέσσερις εβδομάδες. Αυτό, όμως, που ακούω τώρα είναι εξαιρετικό. Έγραψα ένα τραγούδι για τον Γιάννη Πάριο και μου είπε “δεν θέλω, έχω τραγούδια”, έφαγα γείωση. Στην καραντίνα δούλευα ως κούριερ με μηχανάκι».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved