Χρήστος Σπανός: Βγήκε για ποτό, πόζαρε με την κούκλα κόρη του και είναι σαν αδέρφια!
Showbiz

Χρήστος Σπανός: Βγήκε για ποτό, πόζαρε με την κούκλα κόρη του και είναι σαν αδέρφια!

Ο Χρήστος Σπανός είναι αναμφισβήτητα ένας από τους πιο δημοφιλείς και αγαπητούς Έλληνες ηθοποιούς.

Έχει αγαπηθεί μέσα από τους ρόλους που έχει υποδυθεί ενώ αξέχαστος θα μείνει ο ρόλος του "Ερμή" στην τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 "Άκρως οικογενειακόν" που σημείωσε τεράστια επιτυχία και προβαλλόταν για χρόνια σε επανάληψη συνεχίζοντας να κάνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Ο Χρήστος Σπανός, έχει μια κούκλα κόρη, την Μαρίνα Σπανού, που αν τους δεις μαζί σίγουρα θα μπερδευτείς και θα νομίζεις ότι είναι η ζευγάρι ή αδέρφια. Αυτό άλλωστε είναι κάτι που το έχει παραδεχτεί και ο ίδιος σε παλαιότερες συνεντεύξεις του.

Πρόσφατα πήγαν μαζί για ποτό και ο ηθοποιός έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που μοιράστηκε μαζί μας στο Instagram:
«Τοποθεσία Κουκάκι
Χθες
Τζούρες ευτυχίας».

«"Σε είδα με μια πιτσιρίκα κυκλοφορούσες". "Ποια πιτσιρίκα, η κόρη μου είναι, τι είναι αυτά που λέτε;". Έχει μεγαλώσει τώρα. Είναι ωραίο να είσαι νέος και να έχεις μεγάλα παιδιά. Είμαι αυστηρός μπαμπάς. Είμαι cool εκεί που πρέπει, αλλά πιστεύω πρέπει να βάζεις κανόνες στα παιδιά. Κάνω και τα χατίρια… εκεί που είμαι αυστηρός, την άλλη είμαι χαζομπαμπάς. Μου τα λέει όλα η κόρη μου. Πολύ άνθρωποι δεν το πιστεύουν, αλλά την έμαθα να μου τα λέει όλα», έχει δηλώσει παλαιότερα ο Χρήστος Σπανός.

Δες την πρόσφατη φωτογραφία από την έξοδό τους για ποτό στη gallery που ακολουθεί και θα πάθεις πλάκα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved