Λασκαράκη - Σουλτάτος: Έτσι λειτουργεί ο έγγαμος βίος τους εξ αποστάσεως
Showbiz

Λασκαράκη - Σουλτάτος: Έτσι λειτουργεί ο έγγαμος βίος τους εξ αποστάσεως

Λασκαράκη - Σουλτάτος: Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις, οι μήνες που μένουν χώρια και οι φετινές διακοπές που ξεκινούν σύντομα για την ηθοποιό...

Για την προσωπική και επαγγελματική της πορεία, μίλησε η Βάσω Λασκαράκη. Η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε τη νέα της συνέντευξη, όπου και εξήγησε τους λόγους που για αρκετούς μήνες μένει χώρια από τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο...

Βάσω, πώς είσαι αυτήν την περίοδο;

Πολύ καλά, ξεκουράζομαι. Με πετυχαίνεις σε περίοδο μετακινήσεων .Είμαι Αθήνα - Κρήτη, καθώς ο σύζυγός μου, λόγω της εξάμηνης σεζόν, έχει μετακομίσει στην Κρήτη.

Πηγαίνεις κάθε εβδομάδα Κρήτη;

Ναι, κάθε εβδομάδα, όχι ολόκληρη την εβδομάδα, μόνο Σαββατυκύριακα. Έτυχε, όμως να μείνω και πολλές μέρες. Έμεινα όλο τον Φεβρουάριο .Έμεινα και το Πάσχα, τον Απρίλιο και τον Μάιο. Τώρα πλέον πηγαινοέρχομαι τα Σαββατοκύριακα.


Στα ταξίδια σου στη Κρήτη έχεις μαζί σου και την κόρη σου, την Εύα;

Ένα παρά ένα Σαββατοκύριακο είναι μαζί μου. βέβαια όταν υπήρχε η τπλεκπαίδευση μπορούσε να έρχεται μαζί μου και να μένει στην Κρήτη για παραπάνω ήμερες. Τώρα έχουμε επιστρέφει Αθήνα, με rapid test κάθε εβδομάδα. Πάνε κι έρχονται τα τεστ.

Πώς είναι ο έγγαμος βίος από απόσταση;

Εντάξει, δεν είναι μία μόνιμη συνθήκη. Για εμάς η απόσταση είναι από το Πάσχα μέχρι τον Οκτώβρη. Έχει τα καλά του, έχει και τα κακά του. Προσεγγίζω τα πράγματα από μία διαφορετική οπτική, τα διαχειρίζεσαι αλλιώς Αυτή είναι, όμως, η δουλειά του και η δική μου δουλειά δεν μου επιτρέπει να είμαι έκτος Αθηνών για πολύ καιρό. Ο άντρας μου δεν μπορεί να λείψει από την Κρήτη πέρα από τους χειμερινούς μήνες, που και πάλι πηγαινοέρχεται. Ωστόσο, έχουμε προσαρμοστεί. Το γνωρίζαμε από την αρχή ότι θα ήταν έτσι η κατάσταση.


Πότε ξεκινάνε οι διακοπές σου;

Αναλόγως την δουλειά. Πέρσι, ας πούμε, είχα τρεις μήνες κενό και κάθισα στην
Κρήτη όλο αυτό το διάστημα. Πρόπερσι πηγαινοερχόμουν συνέχεια, γιατί είχα
γυρίσματα στην Αθήνα. Τώρα θα δείξει, αναλόγως των υποχρεώσεων.

Πηγή: ΕΓΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved