Λασκαράκη: Η αναφορά στα κιλά της, το πρόγραμμα διατροφής και η γυμναστική στο σπίτι
Showbiz

Λασκαράκη: Η αναφορά στα κιλά της, το πρόγραμμα διατροφής και η γυμναστική στο σπίτι

Βάσω Λασκαράκη: Όσα δήλωσε η γνωστή ηθοποιός για τη σχέση της με τη ζυγαριά αλλά και τα προγράμματα διατροφής που έχει ακολουθήσει κατά καιρούς

Για το καθημερινό της πρόγραμμα ως μητέρα, σύζυγος και ηθοποιός, μίλησε η Βάσω Λασκαράκη η οποία παραχώρησε τη νέα της συνέντευξη...

Με σύζυγο σεφ, πόσο μαγειρεύεις;

Μαγειρεύω αρκετά. Όταν δουλεύω, μαγειρεύει εκείνοι κυρίως.Έχω την τύχη να μου μαγειρεύει και η μητέρα μου και δεν ζω την τρέλα που είχα στο παρελθόν, να τα προλάβω όλα, γιατί ήμουν εντελώς μόνη μου και έκανα τα πάντα. Τώρα είναι καλύτερα τα πράγματα! Είμαστε μία χαρούμενη οικογένεια που τρώμε όλη την ώρα!

Είχες ποτέ θέμα ρε τα κιλά σου;

Έχω παρακολουθήσει διατροφές κατά καιρούς .Έκανα και κάποια προγράμματα γυμναστικής και διατροφές. Τα τελευταία δύο χρόνια, έχω χαλαρώσει. Θα προσέξω μέσα στην εβδομάδα, αλλά θα φάω κάτι παραπάνω το Σαββατοκύριακο. Δεν μπορώ να σου πω ότι γυμνάζομαι ουσιαστικά.'Εχω το ελλειπτικό μέσα στο σπίτι, υπάρχουν μέρες που κάνω και 40 λεπτά και μέρες που δεν θα γυμναστώ. Γενικά, αν φάω κάτι παραπάνω, θα προσέξω τις επόμενες ημέρες.

Χρόνο για τον εαυτό σου έχεις;

'Ετσι κι έτσι. Τώρα έχω περισσότερο, αλλά κι εγώ βαριέμαι, δεν αφιερώνω
πολύ χρόνο σε εμένα. Τώρα, φέτος έχω ξεκινήσει να κάνω πράγματα για εμένα. Μπορεί να απολαύσω το μπάνιο μου παραπάνω, μπορεί να πάω σε ένα κέντρο αισθητικής. Πράγματα που παλαιότερα τα ανέβαλλα διαρκώς, τους τελευταίους δύο μήνες τα έχω βάλει στη ζωή μου και αφιερώνω χρόνο για εμένα. Προσπαθώ «να ξεκλέβω» λίγο χρόνο για να δω μία φίλη μου με ησυχία, να πιούμε ένα κρασί, να πούμε τα νέα μας.

Για ποιο λόγο δεν τα έκανες αυτά παλαιότερα; Αισθανόσουν τύψεις ότι θα αφήνει την Εύα;

Και πάρα αισθάνομαι τύψεις, πάντα αισθάνομαι τύψεις .Όταν θες να κάνεις κάποια πράγματα, θυσιάζεις κάποια άλλα. Αν ένα βράδυ έχω κάποια κοινωνική υποχρέωση, η Εύα δεν έχει κοιμηθεί και εγώ πρέπει να φύγω, θα με πιάσουν τύψεις ότι δεν έβαλα εγώ η ίδια το παιδί μου για ύπνο. Αν την ώρα που έχω ραντεβού στο κομμωτήριο, η Εύα έχει μία δραστηριότητα και θέλει να την συνοδεύσω εγώ, οι τύψεις με κυνηγάνε και με βασανίζουν. Αν δεν μπορέσω να κάνω κάτι μαζί της μία συγκεκριμένη ώρα λόγω δουλειάς, θα κλέψω ώρα από τον δικό μου προσωπικό χρόνο για να το κάνουμε μετά. Όλο αυτό είναι ένας φαύλος κύκλος.

Πηγή: ΕΓΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved