Λασκαράκη: Αυτό είναι το μεγάλο της «κόλλημα» - Με τι ασχολείται τον ελεύθερο χρόνο της;
Showbiz

Λασκαράκη: Αυτό είναι το μεγάλο της «κόλλημα» - Με τι ασχολείται τον ελεύθερο χρόνο της;

Βάσω Λασκαράκη: Μίλησε για την αγαπημένη της δραστηριότητα η οποία μάλιστα δεν έχει καμία σχέση με την υποκριτική και τη μαγειρική.

Με πετυχημένη πορεία στην υποκριτική και έναν επαγγελματία chef για σύζυγό, η Βάσω Λασκαράκη έχει το δικό της "κόλλημα" με την κηπουρική, το οποίο μάλιστα και κρατά πολλά χρόνια, από τη νεανική της ηλικία και το πρώτο της διαμέρισμα. Περισσότερα αποκάλυψε η ίδια στη νέα της συνέντευξη...

Έχεις έναν εκπληκτικό κήπο, τον οποίο έχεις φτιάξει μόνη σου. Πώς ξεκίνησε η ενασχόλησή σου με την κηπουρική;

Όταν ψάχναμε σπίτι με τον σύζυγό μου, ήταν εξαρχής στα σχέδια μας να βρούμε ένα σπίτι έστω και με έναν μικρό κήπο. Τον φτιάξαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε και τον προσέχουμε πάρα πολύ. Ωστόσο, και παλαιότερα, όταν έμενα σε διαμέρισμα, είχα λουλούδια και γλάστρες και στο μπαλκόνι και μέσα στο σπίτι. Στο μπαλκόνι μου ήταν σαν κήπος. Έχω θέμα με τα λουλούδια!


Πολλοί άνθρωποι που αγαπούν τα φυτά, τους μιλάνε για να μεγαλώσουν. Το κάνεις κι εσύ αυτό;

Όχι, δεν τους μιλάω, αλλά χαίρομαι πολύ να τα βλέπω να έχουν μεγαλώσει. Η γιαγιά μου μιλούσε ακατάπαυστα στα λουλούδια. Έχω μεγαλώσει σε ένα σπίτι που αγαπούν πολύ τα λουλούδια. Στο σπίτι των γονιών μου υπάρχουν πολλά, αλλά και στην Κρήτη ο κήπος είναι σε πολύ καλή κατάσταση! Αυτήν την αγάπη την έχει κληρονομήσει και η κόρη μου!


Για ποιο σημείο του κήπου σου είσαι υπερήφανη;

Όλα τα αγαπώ! Αρρώστησε ένα δέντρο και το παλέψαμε, του κάναμε θεραπείες ενώ μας έλεγαν «κόψτε το, θα χαλάσει». Είμαι περήφανη γιατί δεν το κόψαμε, το φρονήσαμε και τώρα είναι υπέρλαμπρο!

Πηγή: ΕΓΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved