Σοφία Παυλίδου: Αυτές είναι οι μεγάλες αλλαγές που έκανε και άλλαξε το σώμα της
Showbiz

Σοφία Παυλίδου: Αυτές είναι οι μεγάλες αλλαγές που έκανε και άλλαξε το σώμα της

Σοφία Παυλίδου: Η πορεία της ως ηθοποιός, η πρόσφατη συμμετοχή της στη Φάρμα και οι αλλαγές στο σώμα της...

Μετρά πλέον δεκαετίες στον χώρο της υποκριτικής και η αλήθεια είναι πως μετρά αρκετές δουλειές στο βιογραφικό της. Η Σοφία Παυλίδου πρόσφατα έκανε το μεγάλο της comeback καθώς συμμετείχε στο ριάλιτι του ANT1, Η Φάρμα. Οι τηλεθεατές μάλιστα σχολίαζαν θετικά το παρουσιαστικό της αλλά και το κορμί της, το οποίο και είναι στα καλύτερά του.

Περισσότερα αποκάλυψε η ίδια στη νέα της συνέντευξη...

Πώς προέκυψε αυτή η αλλαγή;

Από το 2008 άρχισα να ασχολούμαι με πράγματα που βελτιώνουν την ψυχή, τον νου και το σώμα μου. Χωρίς αυτό να έχει να κάνει με τη φιλαρέσκεια, το «θέλω να είμαι ωραία». Άρχισα να κάνω βελονισμό και διάφορες εναλλακτικές μεθόδους, που σε κάποιους μπορεί να ακούγονται περίεργες, εμένα όμως με βοήθησαν ουσιαστικά και μου άνοιξαν νέους δρόμους. Ασχολήθηκα επίσης πολύ με τη διατροφή γιατί πιστεύω ακράδαντα πως αυτό που βάζουμε μέσα μας μας επηρεάζει και στο συναίσθημα και το μυαλό μας. Και συνειδητοποίησα ότι οφείλουμε να δίνουμε προτεραιότητα σε αυτά που θέλει η καρδιά μας.

Άρα διεκδίκησες τη ζωή που ήθελες να ζήσεις;
Άκουσα νωρίς τη συμβουλή «κάνε ό,τι θέλει η καρδιά σου», αλλά μέχρι να φτάσει να γίνει πράξη και συνειδητή επιλογή χρειάστηκε μεγάλη διαδρομή γιατί είμαστε ρυθμισμένοι αλλιώς. Και χρειάζεται αγώνας για να πετάξεις το παλιό λογισμικό. Ακόμη και αυτό που μου συνέβη πριν από τρία χρόνια ήταν ένα γερό χαστούκι για να αναρωτηθώ «Πώς επέτρεψα να βρεθώ με αυτούς τους ανθρώπους και αυτές τις ενέργειες;». Και αναφέρομαι στο σκηνικό επίθεσης που δέχτηκα.

Πηγή: Περιοδικό ΟΚ!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved