8 Λέξεις: Πρωταγωνίστρια της σειράς όρισε ημερομηνία γάμου!
Showbiz

8 Λέξεις: Πρωταγωνίστρια της σειράς όρισε ημερομηνία γάμου!

Την απολαμβάνουμε σε πρωταγωνιστικό ρόλο στις 8 Λέξεις και σύντομα πρόκειται να ζήσει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της αφού όρισε ημερομηνία γάμου για να παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της!

Ο λόγος για την Κρίστη Παπαδοπούλου που σύμφωνα με τη Real πρόκειται να παντρευτεί τον αγαπημένο της Μιχάλη Μπούσιο.

Το ζευγάρι θα παντρευτεί στις 3 Ιουλίου και βρίσκεται σε πυρετό προετοιμασιών για να ζήσει όπως επιθυμεί την ομορφότερη μέρα της ζωής του.

Εκείνη είναι πολλά υποσχόμενη ηθοποιός και υποδύεται στις 8 Λέξεις τη Μάγδα, σύζυγο του Αιμίλιου Φωκά (Θεοχάρης Ιωαννίδης), ενώ εκείνος ηγείται επιχείρησης που δραστηριοποιείται στις εκδόσεις και στο διαδίκτυο.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν από δύο χρόνια και η πρόταση γάμου στην ηθοποιό έγινε έναν χρόνο μετά την πρώτη γνωριμία τους.

Εκείνη είπε ναι και πλέον όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους.

Η Κρίστη Παπαδοπούλου λατρεύει τα παιδιά και θέλει να αποκτήσει δικά της. Όταν μάλιστα είχε ερωτηθεί σε συνέντευξή της αν ο ερχομός ενός παιδιού είναι το παν στη ζωή της, εκείνη είχε πει χωρίς περιστροφές: «Ναι, είναι τα πάντα! Όταν είσαι στην πέμπτη εξωσωματική, νομίζω γίνεται αντιληπτό τι θυσιάζεις για να καταφέρεις να έχεις ένα δικό σου μωρό. Είναι δύσκολο και καμιά φορά ακατόρθωτο. Όταν όμως γίνει πραγματικότητα, νομίζω αφήνεις τα παλιά και προσπαθείς να πλάσεις έναν παραμυθένιο κόσμο».

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved