Ηλιάκη: Ζει την απόλυτη ευτυχία! Η νέα φωτό με την κορούλα της μέσα από το μαιευτήριο
Showbiz

Ηλιάκη: Ζει την απόλυτη ευτυχία! Η νέα φωτό με την κορούλα της μέσα από το μαιευτήριο

Μαρία Ηλιάκη: Δείτε για πρώτη φορά το δωμάτιο στο οποίο και φιλοξενήθηκε αμέσως μετά τη γέννα! Το δυνατό μήνυμα αγάπης

Σε πελάγη ευτυχίας η Μαρία Ηλιάκη η οποία απολαμβάνει πλέον τον νέο της ρόλο ως μητέρα. Η παρουσιάστρια τα τελευταία χρόνια έχει βρει τον μεγάλο έρωτα στο πρόσωπο του Στέλιου Μανουσάκη με τον οποίο και ζουν μαζί στη Ζυρίχη.

Η είδηση μάλιστα της εγκυμοσύνης χάρισε απίστευτη χαρά στο ζευγάρι και τα συγγενικά του πρόσωπα. Όλα πήγαν καλά και η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

«Αυτή είναι η πρώτη καλησπέρα που σας λέω σαν μάνα πια. Μάνα! Απίστευτο μου φαίνεται. Θέλω να σας ευχαριστήσω για τα μηνύματά σας, έχει μπλοκάρει το κινητό από τις ευχές. Δεν έχω προλάβει να απαντήσω σε όλους, ούτε έχω προλάβει να τα διαβάσω όλα. Σας ευχαριστώ όμως πάρα πολύ γιατί είναι πολλές οι ευχές. Σήμερα είναι η πρώτη μέρα που έκανα μπάνιο. Όσοι έχετε κάνει χειρουργείο ξέρετε τι σημαίνει να κάνεις μπάνιο μετά από το χειρουργείο. Άλλος άνθρωπος. Η κατάσταση είναι εκτάκτου ανάγκης. Πολλά τα συναισθήματα, ανάμεικτα», είχε αναφέρει στις πρώτες της δηλώσεις η Μαρία Ηλιάκη μετά τη γέννα.

Η παρουσιάστρια και ο αγαπημένος της βρίσκονται πλέον στο σπίτι, έτοιμοι για τη νέα τους καθημερινότητα. Ωστόσο η Μαρία Ηλιάκη ανήρτησε μια ιδιαίτερη φωτό μέσα από το μαιευτήριο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved