Η αποκαλυπτική συνέντευξη της Πέγκυς Ζήνα
Showbiz

Η αποκαλυπτική συνέντευξη της Πέγκυς Ζήνα

Πέμπτη βράδυ και η Πέγκυ Ζήνα μπαίνει μέσα σε ένα ζεστό χώρο με μικρόφωνα και κονσόλες, είναι ραδιοφωνικός σταθμός, λίγο διαφορετικός, είναι ιντερνετικός. Η Πέγκυ είναι πολύ χαλαρή, ευδιάθετη, φοράει τζιν, ένα t-shirt, καπέλο και είναι ελάχιστα βαμμένη. Δείχνει πως είναι έτοιμη να κάνει αποκαλύψεις κι αυτό δεν αργεί να γίνει πραγματικότητα.







Το τραγούδι που έχει σημαδέψει την Πέγκυ Ζήνα
«Για μένα το πιο βιωματικό μου τραγούδι είναι το «Χωρίς γυαλό», δεν είναι πολύ γνωστό αλλά για μένα σημαίνει πολλά. Είναι το τραγούδι που με συγκινεί, το τραγούδι που έχω αφιερώσει στον πατέρα μου τον οποίο έχασα σε μια πολύ τρυφερή ηλικία. Το έχει γράψει ο Γιώργος Μουκίδης και το ανατριχιαστικό με αυτό το τραγούδι είναι ότι οι στίχοι κάποια στιγμή περιγράφουν μια σκηνή με ένα ροζ φουστάνι κι εγώ έχω μια φωτογραφία με τον πατέρα μου που φοράω ένα ροζ φόρεμα. Γεγονός που ο Μουκίδης δεν το ήξερε. Συγκεκριμένα η φωτογραφία είναι τραβηγμένη στο χωριό του μπαμπά μου, την ημέρα της Παναγίας, πηγαίναμε κάθε χρόνο και αυτή η φωτογραφία είναι μια από τις τελευταίες αναμνήσεις που έχω με τον πατέρα μου.», λέει και ήδη είναι συναισθηματικά φορτισμένη.




Η συνεργασία της με το Δημήτρη Μητροπάνο και οι καριέρες που ζηλεύει
«Το να συνεργάζομαι με το Μητροπάνο είναι γαλόνι για μένα. Έκανα τα πάντα για να τον βγάλω ασπροπρόσωπο γιατί ήμουν καθαρά δική του επιλογή. Είναι ο πιο καλός άνθρωπος που έχω γνωρίσει σε όλη μου τη ζωή», δηλώνει η Πέγκυ Ζήνα. Η τραγουδίστρια εκτός από το Δημήτρη Μητροπάνο θαυμάζει απεριόριστα και ζηλεύει συνάμα και την καριέρα της Βίκυς Μοσχολιού, του Γιάννη Πάριου, της Μαρινέλλα και της Χάρις Αλεξίου. Ενώ δεν φοβάται να δηλώσει πως ενώ έχει συνεργαστεί με πάρα πολλούς δημιουργούς και θέλει να συνεργαστεί και με ακόμα περισσότερους πιστεύει πως της ταιριάζουν πάρα πολύ η μουσική του Γιώργου Μουκίδη και οι στίχοι της Ελέαννας Βραχάλη «Αυτή η γυναίκα νομίζω ότι με κάνει να πω πράγματα που δεν μπορώ να τα εκφράσω αλλιώς», συμπληρώνει.




Τα reality, η παρουσίαση και ο ρόλος του κριτή
«Μου έχει γίνει στο παρελθόν πρόταση να κάνω σόου στην τηλεόραση αλλά δεν μπορούσα να το κάνω αν και είμαι ανοιχτή. Μου αρέσει η τηλεόραση και δεν με τρομάζει η κάμερα, τα πάω καλά μαζί της. Όμως για μένα η προτεραιότητά μου είναι το τραγούδι, μόνο αν δεν έχω live εμφανίσεις και μου γίνει μια πρόταση που πιστεύω πως μου ταιριάζει θα το συζητήσω και θα το σκεφτώ σοβαρά. Τώρα στο ρόλο του κριτή δεν θα ήθελα να βρεθώ ποτέ. Θεωρώ ότι δεν θα ήμουν σωστή. Έχω περάσει κι εγώ από πολλές οντισιόν και δεν θα ήθελα ποτέ να κρίνω κάποιον. Για να είναι κάποιος κριτής πρέπει να είσαι αυστηρός και δίκαιος κι εγώ δεν θα μπορούσα να είμαι αυστηρή.»





Η Πέγκυ Ζήνα και τα νέα ταλέντα
Η Πέγκυ Ζήνα ομολογουμένως είναι μια τραγουδίστρια η οποία έχει βοηθήσει πάρα πολύ τα νέα παιδιά. Συνεχώς έχει στο πλευρό της νέα ταλέντα τα οποία βοηθάει και προωθεί. Νίκος Βέρτης, Αμαρυλλίς, Κώστας Καραφώτης, Νίνο, Θάνος Πετρέλης, Αποστολία Ζώη, είναι κάποιοι από τους πολύ πετυχημένους καλλιτέχνες που ξεκίνησαν στο πλάι της. «Πιστεύω πως υπάρχουν ταλέντα και ποτέ δεν κάνω διάκριση από πιο χώρο έχει βγει ένα παιδί. Δε με αφορά αν αξίζει κι εγώ και ο Γιώργος (Λύρας) τα προωθούμε με κάθε τρόπο. Δυστυχώς όμως πιστεύω πως υστερούμε σε συνθέτες και οι συνθέτες δεν ρισκάρουν με τα νέα παιδιά, προτιμούν να εξασφαλίσουν την επιτυχία με ένα γνωστό καλλιτέχνη. Εκτός αν πληρωθούν από τα νέα τα παιδιά γεγονός που δεν είναι εύκολο για όλα τα παιδιά.»




Η γνωριμία και η συνεργασία της με το Γιώργο Σαμπάνη
«Ο Γιώργος Σαμπάνης και ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος είναι από τους νέους πολύ ταλαντούχους συνθέτες. Εμένα ο Γιώργος Σαμπάνης με βρήκε μόνος του. Κάποια στιγμή μου έστειλε ένα e-mail που έγραφε: « Έγραψα για εσάς το «Χάνομαι» και θέλω να το ακούσετε» Με έπιασαν τα γέλια», περιγράφει η Πέγκυ Ζήνα και συνεχίζει «Του απάντησα «Για ποιον το έγραψες, για μένα και το Λύρα; Μη μου μιλάς στον πληθυντικό, δεν είμαι και τόσο μεγάλη».




Η Πέγκυ Ζήνα και η διεθνής καριέρα
«Για μένα διεθνή καριέρα έχουν κάνει η Νάνα Μούσχουρη και ο Ντέμης Ρούσσος, όλοι οι υπόλοιποι ζουν με ψευδαισθήσεις. Δεν με απασχόλησε ποτέ αυτό αν και δεν θα ήθελα ποτέ να κάνω διεθνή καριέρα. Πιστεύω πως για να κάνεις διεθνή καριέρα πρέπει να απέχεις από τη χώρα σου κι εγώ τη λατρεύω την Ελλάδα. Δεν θα έφευγα ποτέ από εδώ.»




Η σχέση της με το διαδίκτυο
«Έχω ενθουσιαστεί με τη φιλοσοφία των web radio. Γενικά αγαπώ το ίντερνετ και τη φιλοσοφία του. Είμαι πολύ υπέρ. Μου αρέσει που δεν υπάρχουν όρια, μου αρέσει που το διαδίκτυο είναι ελεύθερο και δεν έχει περιορισμούς. Πιστεύω πως η playlist έχει καταστρέψει την ελληνική δισκογραφία όπως και η AGB την τηλεόραση. Δεν αντέχω το ότι βγάζω ένα δίσκο με 12 τραγούδια και ο κόσμος πιστεύει πως αυτός ο δίσκος έχει μόνο 2 καλά τραγούδια. Με θλίβει αυτό το γεγονός.», λέει η Πέγκυ Ζήνα.




Να σημειώσουμε ότι η συνέντευξη δόθηκε στον ιντερνετικό σταθμό moreradio στην εκπομπή «Μέσα σ’ όλα» με τη Μαρκέλλα Σαράϊχα και τον Δημήτρη Μεργούπη.









©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved