Θανάσης Πάτρας: Η σπάνια φωτό με την κόρη του και η απώλεια των κιλών μέσα στη Φάρμα
Showbiz

Θανάσης Πάτρας: Η σπάνια φωτό με την κόρη του και η απώλεια των κιλών μέσα στη Φάρμα

Η Φάρμα: Ο Θανάσης Πάτρας ήταν ο παίκτης που αποχώρησε από το ριάλιτι το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (5-06).

Ο παρουσιαστής θέλησε να ζήσει την εμπειρία και γιατί όχι, μπήκε με σκοπό τον τελικό και το έπαθλο. Τελικά στην αναμέτρησή του με τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο ήταν εκείνος που ηττήθηκε κι έτσι επέστρεψε στο σπίτι και την οικογένειά του. Στην πρώτη του ανάρτηση μετά την αποχώρησή του, ευχαρίστησε τον κόσμο για την συμπαράσταση και την αγάπη και «χώθηκε» στην αγκαλιά της 8χρονης κόρης του.

Στο ποστ του, ο παρουσιαστής αποκάλυψε πόσα κιλά έχασε ενώ ανάμεσα στις φωτογραφίες που ανέβασε είδαμε και μια με την κόρη του, να φορά την μπλούζα με το λογότυπο της «Φάρμας».

«I am back!!!

Aν πριν από 3 μήνες μου έλεγε κάποιος ότι θα είχα ζήσει ότι έζησα θα του έλεγα ότι αυτά δεν γίνονται ούτε στις ταινίες. Τώρα πια κατανοώ για μια ακόμα φορά στη ζωή μου ότι ποτέ δεν πρέπει να μιλάμε για κάτι με σιγουριά αν δεν το ζήσουμε. Πίστευα ότι θα επιστρεψω 5 κιλά ελαφρύτερος και 5 κιλά σοφοτερος αλλά τελικά τα κιλά - της ζυγαριάς τουλάχιστον ήταν 9-το βάρος της εμπειρίας όμως πολλαπλάσιο. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους συμπαίκτες μου και όλους όσοι πίσω από τις κάμερες μοιραστηκαν μαζί μας αυτό το δύσκολο αλλά υπέροχο ταξιδι και τους εύχομαι να έχουν πάντα τον ήλιο μπροστά τους και τον άνεμο πίσω τους. Φυσικά πάνω απ`όλα υγεία και τυχη,που θέλω να ευχηθώ και σε όλους εσάς τους instagraμικους συνταξιδιωτες για το ενδιαφέρον, την συμπαράσταση και την αγάπη σας.

Ευχαριστώ πολύ!!!

Καλό καλοκαίρι και τα καλύτερα έρχονται!

ΥΓ:επιστροφή στην πιο γλυκιά αγκαλιά!!!», έγραψε ο ίδιος.

Δες τη φωτογραφία στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved