Ελένη Μενεγάκη: Θα πάθετε πλάκα! Δείτε την στα 51 της χωρίς ίχνος μακιγιάζ και με τις πιτζάμες της
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Θα πάθετε πλάκα! Δείτε την στα 51 της χωρίς ίχνος μακιγιάζ και με τις πιτζάμες της

H Ελένη Μενεγάκη μόλις ξύπνησε και… μας τρέλανε με τη φωτογραφία της, αφού στα 51 της τολμά και ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και με τις πιτζάμες της!

Αγουροξυπνημένες «καλημέρες» είπε σήμερα, Τετάρτη 9 Ιουνίου η παρουσιάστρια και κολλήσαμε με τη φωτογραφία της στην οποία απεικονίζεται εντελώς άβαφη!

«Καλά μας ξυπνητούρια ! Καλημέρα βρε παιδιά» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας της στο instagram της! Όμως ποιος κοιτά το σχόλιό της, όταν βλέπει την Ελένη Μενεγάκη πρώτη φορά να ποζάρει αγουροξυπνημένη;

Nα σας υπενθυμίσουμε ότι το μεγάλο της comeback σχεδιάζει η Ελένη Μενεγάκη η οποία από τη νέα τηλεοπτική σεζόν επιστρέφει στη μικρή οθόνη, αυτή τη φορά μέσα από τη συχνότητα του MEGA. Μετά την αποχώρησή της από τον ALPHA, πολλά ήταν τα σενάρια που ήθελαν την παρουσιάστρια σε διάφορους σταθμούς και μάλιστα σε άλλες τηλεοπτικές ζώνες.

Η Ελένη συμφώνησε με το MEGA επιστρέφοντας στη μεσημεριανή ζώνη και στο καθημερινό ραντεβού με το κοινό της. Οι προετοιμασίες για τη νέα της εκπομπή έχουν ξεκινήσει με τα ονόματα να δίνουν και να παίρνουν για την τελική ομάδα που θα βρεθεί στο πλευρό της.

Μπορεί για την ώρα η ίδια να μην έχει περάσει σε ανακοινώσεις, η καθημερινή επαφή με τους θαυμαστές της συνεχίζεται μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Η Ελένη Μενεγάκη απολαμβάνει τις πρώτες ημέρες του καλοκαιριού στα Μελίσσια, αφού δεν έχει επισκεφτεί ακόμα την Άνδρο μιας και ετοιμάζει τη νέα της εκπομπή!

Δείτε την αγουροξυπνημένη, αχτένιστη και άβαφη στα 51 της και θα πάθετε και εσείς πλάκα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved