Μαρία Ηλιάκη: Στο σπίτι με το μωρό της - Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνει όταν βρει χρόνο
Showbiz

Μαρία Ηλιάκη: Στο σπίτι με το μωρό της - Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνει όταν βρει χρόνο

Τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωή της βιώνει η Μαρία Ηλιάκη.

Στις 31 Μαΐου η Μαρία Ηλιάκη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι με την ίδια και τον σύντροφό της να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας αφού το μωράκι τους, ολοκλήρωσε την οικογενειακή τους ευτυχία.

«Όλα βαίνουν φυσιολογικά. Ζούμε μοναδικές στιγμές. Το κλίμα είναι πολύ συγκινητικό. Ήμουν μαζί με τη Μαρία. Ήμουν μαζί ως πατέρας, όχι ως γιατρός. Είχε αγωνία, αλλά όχι όσο θα περίμενα. Τα κατάφερα καλά πιστεύω. Η Μαρία προσπαθούσε να είναι ψύχραιμη. Τόσοι γιατροί από πάνω της με τόσες γλώσσες. Όταν βγήκε το κορίτσι μας ήταν φοβερή στιγμή. Δεν έχω ξαναδεί τη Μαρία έτσι. Ήταν πραγματικά η μητρότητα ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της.

Θα μείνουμε 3-4 μέρες στην κλινική. Το μωρό το βράδυ ήταν λίγο ανήσυχο. Είναι πολύ σπουδαίες οι στιγμές. Επέλεξα να μην είναι ο μαιευτήρας της, γιατί σε περιπτώσεις χειρουργείου πρέπει να έχεις καθαρό μυαλό»!», ήταν τα πρώτα λόγια του Στέλιου Μανουσάκη στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου λίγες ώρες μετά τον τοκετό.

Η ίδια η Μαρία στο πρώτο της story μέσα από το μαιευτήριο, αναφέρθηκε στις πρώτες ώρες με το κορίτσι της, λέγοντας:

«Αυτή είναι η πρώτη καλησπέρα που σας λέω σαν μάνα πια. Μάνα! Απίστευτο μου φαίνεται. Θέλω να σας ευχαριστήσω για τα μηνύματά σας, έχει μπλοκάρει το κινητό από τις ευχές. Δεν έχω προλάβει να απαντήσω σε όλους, ούτε έχω προλάβει να τα διαβάσω όλα. Σας ευχαριστώ όμως πάρα πολύ γιατί είναι πολλές οι ευχές. Σήμερα είναι η πρώτη μέρα που έκανα μπάνιο. Όσοι έχετε κάνει χειρουργείο ξέρετε τι σημαίνει να κάνεις μπάνιο μετά από το χειρουργείο. Άλλος άνθρωπος. Η κατάσταση είναι εκτάκτου ανάγκης. Πολλά τα συναισθήματα, ανάμεικτα», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Αυτή τη φορά μέσα από ένα νέο της βίντεο, από το σπίτι της πια, με τεράστιο χαμόγελο εξομολογήθηκε πως περνά υπέροχα με το μωρό της ενώ αποκάλυψε τι θα κάνει μόλις βρει λίγο χρόνο.

«Καλημέρα. Τέταρτη ημέρα είμαστε εδώ στο σπίτι, οι τρεις. Παιδιά τι ωραία που είναι! Αλήθεια περνάω τέλεια. Πέρα από το μαλλί, που είναι άθλιο, θα το φτιάξω όμως, δεν υπάρχει περίπτωση. Μόλις βρω χρόνο θα κάνω νύχι και μαλλί. Με ξέρετε τώρα. Κατά τα άλλα περνάω πάρα πολύ ωραία. Έχω κάνει τη νύχτα μέρα και τη μέρα νύχτα. Είναι τόσο ωραίο. Θα τρελαθώ… από χαρά».

Δες το σχετικό απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved