Dasha Zhukova - Σταύρος Νιάρχος: Ανέβηκε στο instagram η πρώτη φωτό του γιου τους
Showbiz

Dasha Zhukova - Σταύρος Νιάρχος: Ανέβηκε στο instagram η πρώτη φωτό του γιου τους

Dasha Zhukova: Έγινε 40 ετών και αυτή είναι η υπέροχη φωτογραφία στο instagram με τον γιο της, ο οποίος ήρθε στη ζωή πριν λίγους μήνες

Εξακολουθούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας με τις κοινές τους φωτογραφίες στα social media να είναι ελάχιστες. Η Dasha Zhukova και ο Σταύρος Νιάρχος βιώνουν την απόλυτη ευτυχία αγκαλιά με τον νεογέννητο γιο τους.

Το ερωτευμένο ζευγάρι στις αρχές του 2020 ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου, διοργανώνοντας μάλιστα αρκετά πάρτι, πριν αλλά και μετά τη γαμήλια τελετή. Στόχος τους εξάλλου ήταν να ικανοποιήσουν τους καλεσμένους τους, αλλά και να θυμούνται με τις πιο όμορφες αναμνήσεις, την ιδιαίτερη αυτή στιγμή της ζωής τους.

Ένα χρόνο μετά η Dasha Zhukova έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι! Μάλιστα η ευχάριστη είδηση καθυστέρησε να γίνει γνωστή, μιας και το ζευγάρι εξακολουθεί να κρατά απόμακρη στάση απέναντι στα media. Να αναφέρουμε πως η Dasha Zhukova έχει άλλα δύο παιδιά από τον πρώην σύζυγό της.

Με αφορμή τα γενέθλιά της, ο καλός της φίλος, Derek Blasberg, της ευχήθηκε δημοσίως, ανεβάζοντας στο instagram μία υπέροχη φωτογραφία της αγκαλιά με τον γιο της.

Δείτε περισσότερα στις παρακάτω φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved