Τσιμτσιλή: Με λευκό παντελόνι και crop top έκανε τον ιδανικό καλοκαιρινό συνδυασμό και τη θαυμάσαμε
Showbiz

Τσιμτσιλή: Με λευκό παντελόνι και crop top έκανε τον ιδανικό καλοκαιρινό συνδυασμό και τη θαυμάσαμε

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι αναμφισβήτητα μια από τις πιο καλοντυμένες παρουσιάστριες της Ελληνικής τηλεόρασης.

Δεν υπάρχει ούτε μέρα που να μην θαυμάσουμε την εμφάνισή της στο Happy Day.

Σε αυτό βέβαια συμβάλει και το γεγονός ότι διαθέτει μια απίθανη σιλουέτα, πράγμα που αυτομάτως της επιτρέπει να φορά ό, τι επιθυμεί.

Δεν είναι όμως και λίγες οι φορές που την έχουμε δει με πιο street looks οπού και πάλι τη ζηλεύουμε αφού έχει γούστο και κάνει ωραίους συνδυασμούς. Αυτή τη φορά την «πετύχαμε» στο κέντρο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στο Κολωνάκι με μια εμφάνιση που τράβηξε τα βλέμματα και πώς όχι αφού επέλεξε ψηλόμεσο λευκό παντελόνι που αναδείκνυε τέλεια τα δίμετρα πόδια της και ένα crop top με prints σε nude αποχρώσεις.

Το σύνολό της απογείωσε με ένα ζευγάρι φλατ πέδιλα ενώ είχε πιασμένα τα μαλλιά της.

Δες την στη gallery

Η παρουσιάστρια έχει χάσει αρκετά κιλά και πλέον η σιλουέτα της είναι το κάτι άλλο. Πώς τα καταφέρνει;

«Δεν κάνω κάτι συγκεκριμένο, δεν ζυγίζω τις τροφές μου ούτε πήγα σε διατροφολόγο για να μου βγάλει κάποιο πρόγραμμα δίαιτας ή διατροφής. Απλά πλέον δεν κάνω όλα αυτά τα λάθη που ξέρουμε και όλοι κάνουμε, όπως το να τρώμε μια φορά την ημέρα ή να υποκύπτουμε σε γλυκά και τηγανητά. Άρχισα να περιορίζω τις ποσότητες, να αποφεύγω τα τηγανητά και τα γλυκά και να είμαι πιο εγκρατής. Πατάτες τηγανητές θα φάω όταν είμαι έξω, και όχι τις καθημερινές στο σπίτι. Γλυκό θα φάω μία ή δύο φορές την εβδομάδα», έχει πει η ίδια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved