MasterChef Tελικός: Η σύντροφος του Λεωνίδα Κουτσόπουλου στο πλατό – Η φωτό στο Instagram
Showbiz

MasterChef Tελικός: Η σύντροφος του Λεωνίδα Κουτσόπουλου στο πλατό – Η φωτό στο Instagram

MasterChef Tελικός: Αυτή κι αν είναι έκπληξη! Βραδιά τελικού απόψε και λίγο πριν ανακοίνωση του μεγάλου νικητή, είδαμε την σύντροφο του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, Χρύσα Μιχαλοπούλου να ποζάρει στο πλευρό του.

Την αποκάλυψη μάλιστα έκανε ο ίδιος ο σεφ, αφού ανέβασε στα stories του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram τη φωτογραφία με την κούκλα ηθοποιό, την οποία φέτος απολαύσαμε στις Άγριες Μέλισσες, να ποζάρει δίπλα στον σύντροφό της αλλά και στο πλευρό του Σωτήρη Κοντιζά.

Σημαντική η αποψινή βραδιά και δεν θα μπορούσε να λείπει από εκεί η αγαπημένη του. Μπορεί πέρσι να ήταν η μαμά του στο πλατό, όμως φαίνεται πως τα πράγματα στην προσωπική ζωή του σεφ πάνε από το καλό στο καλύτερο κι έτσι, φέτος είναι κοντά του η όμορφη σύντροφός του.

Δες τη φωτό στη gallery


Τι είναι αυτό που ξεχωρίζεις σε εκείνον;

Γενικότερα, όταν είσαι σε σχέση, θέλεις να θαυμάζεις τον άνθρωπο που είσαι μαζί του, να νιώθεις την παρουσία του και πως μπορείς να αποφορτίζεσαι δίπλα του. Στη δική μου περίπτωση, ισχύουν όλα αυτά και παραπάνω.

Τον συμβουλεύεσαι για επαγγελματικά σου;

Ε, βέβαια, τα συζητάμε και ακούω τις συμβουλές του. Είναι πολύ ωραίος κριτής των πραγμάτων. Και η αλήθεια είναι ότι δεν συναντάς ανθρώπους με τέτοια εύστοχη άποψη. Αλλά αρκετά είπαμε για τον Λεωνίδα.

Ωστόσο, νομίζω πως είσαι η κατάλληλη για να μας απαντήσεις: Ο έρωτας περνάει από το στομάχι;

Αναλόγως το στομάχι. (Γελάει.)

Σου μαγειρεύει ή το αποφεύγει;

Ναι, φυσικά μου μαγειρεύει. Δεν υπάρχει κάτι που να κάνει και να μη μου αρέσει.

Υπάρχουν φορές που μαγειρεύεις εσύ;

Εννοείται πως μαγειρεύω. Αν κάτι μπορώ να πω πως κάνω καλύτερα από εκείνον, είναι μόνο τα μακαρόνια με κιμά, που είναι το αγαπημένο μου φαγητό.

Όταν η τηλεόραση έχει την ίδια ώρα «Άγριες μέλισσες» και MasterChef, τι βλέπετε;

Survivor! Αστειεύομαι. Παρακολουθούμε και τα δύο εναλλάξ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved