Καίτη Φίνου: «Μου λείπει πολύ ο Στάθης. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν είναι κοντά μας»
Showbiz

Καίτη Φίνου: «Μου λείπει πολύ ο Στάθης. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν είναι κοντά μας»

Η Καίτη Φίνου σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα, μίλησε μεταξύ άλλων για τον Στάθη Ψάλτη.

Κάνατε πρόβα στο σπίτι με τον Στάθη; Σας διόρθωνε;

Δεν διαβάζαμε μαζί με τον Στάθη. Ο καθένας σε ένα δωμάτιο μόνος του. Εγώ, τις περισσότερες φορές, διάβαζα στα καμαρίνια. Δεν μου έκανε υποδείξεις. Όμως, όταν έπαιζε κομμάτια από το κλασικό θέατρο - που αγαπούσα πολύ - παρα­κολουθούσα τον τρόπο του. Με άφηνε μόνη μου να δημιουργήσω τον δικό μου χαρακτήρα. Τη δική μου προσωπικότητα. Δεν θα καθότανε να μου δώσει συμβουλές για το πώς να παίξω. Δεν ήθελε να μιμηθώ αυτόν τον ίδιο. Ο Στάθης ήταν σχολείο για μένα. Είχε ένα τεράστιο ταλέντο που ο ίδιος δεν αξιοποίησε όπως έπρεπε. Όμως, ο κόσμος το κατάλαβε. Δεν χρειάστηκε να κάνει πολλά. Με ένα-δύο, κατάλαβε ο κόσμος την αξία του. Τον θαύμαζα. Καθόμουν και τον χάζευα.

Θεωρείτε ότι ο θαυμασμός υπήρξε βασικό συστατικό της σχέσης σας;

Η αλήθεια είναι πως αυτό ήταν το «μυστικό». Πολλοί είπαν ότι ο Στάθης δεν ήταν όμορφος. Είχε άλλου είδους γοητεία. Εμένα μου άρεσε να τον βλέπω να παίζει. Μου άρεσε να μου δείχνει αυτοσχεδιασμούς, όσο ήμουν ακόμη μαθήτρια στη δραματική σχολή, Ο Στάθης ήταν ένα τερά­στιο ταλέντο και φοβερός στα δραματικά έργα. Υπέροχος ήταν. Σχετικά με τη φυσιογνωμία του και το αδύνατο σώμα του, θα πω ότι ήταν αυτά που τον βοήθησαν να γίνει κωμικός. Μου έδινε πολλές συμβουλές, τις οποίες κράτησα σε όλη μου τη ζωή. Μου είχε πει πέντε πράγματα, το πρώτο διάστημα και μετά δεν μου τα ξαναείπε. Αυτά με καθόρισαν στα επόμενα χρόνια της ζωής μου σε όλους τους τομείς. Εννοείται, υπήρχαν φορές που τσακωνόμασταν και έπειτα ήμασταν μαζί. Όπως όλα τα ζευγάρια.

Σας λείπει;

Μου λείπει ο Στάθης. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν είναι κοντά μας. Όταν έχασα την πρώτη μου αδερφή, σκέφτηκα πως είχα ανάγκη να τον πάρω τηλέφωνο. Όμως ο Στάθης δεν υπήρχε. Εάν ζού­σε, με κάποιον τρόπο, θα ήταν στο πλευρό μου.

Ανταγωνισμοί υπήρχε;

Δεν νομίζω πως υπήρξε ανταγωνισμοί. Επίσης οι μεγαλύτεροι, όσο παίζαμε στις ταινίες αυτές, μας αντιμετώπιζαν ανθρώπινα.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved