Ρένος Χαραλαμπίδης: Επιστρέφει στον κινηματογράφο μετά από 10 χρόνια!
Showbiz

Ρένος Χαραλαμπίδης: Επιστρέφει στον κινηματογράφο μετά από 10 χρόνια!

O Ρένος Χαραλαμπίδης σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε, αποκάλυψε πως επιστρέφει στον κινηματογράφο έπειτα από 10 χρόνια σιωπής.

Πρωταγωνιστείτε στη σειρά «Τα καλύτερά μας χρόνια» στην ΕΡΤ. Τι πιστεύετε ότι είναι αυτό που έχει κάνει αυτή τη σειρά να αγαπηθεί πολύ από τους τηλεθεατές;

«Τα καλύτερά μας χρόνια» είναι για μένα η ιδεώδης τηλεόραση της εποχής μας. Υψηλές καλλιτεχνικές προδιαγραφές και άμεση επαφή με το κοινό. Είμαι περήφανος τόσο για τη συμμετοχή μου, αλλά και γιατί η ΕΡΤ μετά από μεγάλες περιπέτειες, ξανά βρίσκει τον δρόμο της. Μην ξεχνάμε ότι η νοσταλγία στα χέρια καταξιωμένων καλλιτεχνών μπορεί να δημιουργήσει σειρές που να τις βλέπουνε πολλές γενιές, που δεν έχουν καν ζήσει την εποχή. Ναι στη νοσταλγική διάθεση στην τηλεόραση, αλλά όχι στη μίζερη προσκόλληση σε παρελθοντικά τηλεοπτικά κλισέ.

Επαγγελματικά έχετε κάποια άλλα σχέδια;

Επιστρέφω στα κινηματογραφικά μου σχέδια μετά από μια δεκαετία σιωπής. Άμεσα θα σκηνοθετήσω τη νέα μου ταινία. Ο κινηματογράφος είναι ο φυσικός μου χώρος. Έφυγα μακριά του για μια δεκαετία, όπως ο Οδυσσέας έφυγε για να γυρίσει πιο σοφός στην Ιθάκη του.

Πώς σας αρέσει να περνάτε τον ελεύθερο σας χρόνο;

Ένα από τα προβλήματα που έχω στην καθημερινότητά μου αλλά και στις διακοπές μου, είναι ότι ο προσωπικός και επαγγελματικός μου χρόνος αναμειγνύονται. Λες και δεν μπορώ να ξεδιαλύνω πότε δουλεύω και πότε ξεκουράζομαι. Πότε περνάω από το προσωπικό στο δημόσιο. Τον ελεύθερό μου χρόνο λοιπόν, δεν μπορώ να τον οριοθετώ με ακρίβεια. Η ζωή μου, το επάγγελμά μου και η τέχνη μου, είναι ένα. Τώρα με τα θερινά σινεμά, έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου να πηγαίνω μόνος μου να βλέπω παλιές ταινίες. Αυτό ναι, μάλιστα! Θεωρώ ότι είναι μια κατάκτηση για μένα και για τον ελεύθερό μου χρόνο.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved