Βίκυ Μαϊδάνογλου: «Μου έλεγαν θα πρέπει να κάτσεις στον σκηνοθέτη για να γίνεις επιτυχημένη»
Showbiz

Βίκυ Μαϊδάνογλου: «Μου έλεγαν θα πρέπει να κάτσεις στον σκηνοθέτη για να γίνεις επιτυχημένη»

Η Βίκυ Μαϊδάνογλου, η οποία συμμετέχει στην επιτυχημένη σειρά του STAR "Έρωτας με διαφορά" μίλησε για την απόφασή της να γίνει ηθοποιός.

Ας πάμε λίγο πίσω. Μπήκες στον χώρο της υποκριτικής αλλά όχι εύκολα. Πώς το βίωσες όλο αυτό;

Τελειώνοντας το λύκειο στην πόλη μου, τις Σέρρες, μπήκα στη δραματική σχολή του Ιάσμου στη Θεσσαλονίκη με υποτροφία. Κατά τη διάρκεια αυτών των τριών χρόνων που σπούδαζα, είχα ξεκινήσει να δημιουργώ τις επαφές μου με ανθρώπους του χώρου εδώ στην Αθήνα, περνώντας από ακροάσεις ή συμμετέχοντας σε κάποιες δουλειές. Ερχόμενη στην πρωτεύουσα, ωστόσο, δυσκολεύτηκα πάρα πολύ, διότι δεν αρκούν κάποιες γνωριμίες, ώστε να μπεις ενεργά στον χώρο. Ξεκίνησα να δουλεύω στο επάγγελμα μου έπειτα από ένα εξάμηνο, αφότου πρωτοήρθα. Τώρα διανύω τον τέταρτο χρόνο και η εμπειρία μου είναι τόσο θεατρική, όσο και κινηματογραφική. Πρόσφατα είχα και την πρώτη μου τηλεοπτική εμπειρία, κάνοντας τον ρόλο της Βάνας στη σειρά «Έρωτας με διαφορά».

Αν μπορούσες να γυρίσεις τον χρόνο πίσω, θα έκανες την ίδια επιλογή;

Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω, δεν θα άλλαζα τίποτα από τις επιλογές μου. Πήρα την απόφαση να ακολουθήσω τον χώρο της υποκριτικής όσο ακόμα ήμουν στο λύκειο. Είχα τεράστια στήριξη από την οικογένεια μου και αυτό ήταν το σημαντικότερο. Δεν φοβήθηκα να μιλήσω ποτέ γι' αυτό που ήθελα να ακολουθήσω, παρ' όλα τα σχόλια που άκουγα, του στυλ "θα πεινάς μια ζωή", "θα πρέπει να κάτσεις στον σκηνοθέτη για να γίνεις επιτυχημένη", "Αφού είσαι κακή μαθήτρια και δεν διαβάζεις, ποιος θα μαθαίνει τα λόγια σου;". Και άλλα πολλά.

Πώς σου αρέσει να περνάς τον ελεύθερο σου χρόνο;

Πλέον διαβάζω αρκετά, μου αρέσει να βλέπω κινηματογράφο, να χορεύω, να βλέπω ανθρώπους που αγαπώ, να πηγαίνω για ποδήλατο στο βουνό και πολλά ακόμη.

Τι φοβάσαι στη ζωή σου;

Φοβάμαι να κάνω μια ζωή γεμάτη ρουτίνα και ευκολίες. Φοβάμαι μήπως σβήσει το φως από μέσα μου και σταματήσω να παλεύω γι' αυτά που θέλω και αισθάνομαι.

Τι αγαπάς πιο πολύ;

Αγαπώ πολλά, πάρα πολλά. Αγαπώ τους έντονους και εκκεντρικούς ανθρώπους, μια βόλτα στη φύση, τα ζώα, τα ταξίδια, αγαπώ να συνομιλώ με αγνώστους, να μένω μόνη και να σκέφτομαι, να κάνω ποδήλατο τις βραδινές ώρες.

Με ποιον/ποια συνάδελφο σου θα ήθελες πολύ να συνεργαστείς;

Ω θεέ μου! Javier Bardem! Σε ένα θρίλερ ισπανικής παραγωγής ιδανικά!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved