Γιώργος Γαλίτης: «Δεν με ενδιαφέρει η δημοσιότητα, προτιμώ να με γνωρίζουν για τη δουλειά μου»
Showbiz

Γιώργος Γαλίτης: «Δεν με ενδιαφέρει η δημοσιότητα, προτιμώ να με γνωρίζουν για τη δουλειά μου»

"Μέρος της δουλειάς μας είναι και η δημοσιότητα. Εγώ όμως, προτιμώ να με γνωρίζουν για τη δουλειά μου", είπε ο Γιώργος Γαλίτης σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε.

Για την προσωπική σας ζωή δεν γνωρίζουμε τίποτα. Γιατί έχετε κάνει αυτή την επιλογή;

Συνήθως λένε, «ελάτε εκεί να με φωτογραφίσετε χωρίς να το ξέρω», ε δεν θα το κάνω αυτό. Δεν θα ενδιαφερθεί κανένας. Δεν μου ταιριάζει. Αυτό και με προφύλαξε και με δυσκόλεψε. Μέρος της δουλειάς μας είναι και η δημοσιότητα. Εγώ όμως, προτιμώ να με γνωρίζουν για τη δουλειά μου.

Ποιο είναι το πιο σημαντικό χειροκρότημα της ζωής σας μέχρι τώρα;

Του πατέρα μου και της μητέρας μου, όταν έπαιζα ερασιτεχνικά στη Νάουσα. Όταν με είδαν για πρώτη φορά στη σκηνή. Είναι οι πιο σημαντικοί μου άνθρωποι. Με βοήθησαν πάρα πολύ στη ζωή μου και στην πορεία μου. Τους χρωστάω αυτό που είμαι.

Οι κωμικοί ηθοποιοί πως είναι στη ζωή τους; Ισχύει αυτό που λέγεται ότι είναι πολύ εσωστρεφείς;

Ανάλογα τον ηθοποιό. Για παράδειγμα ο Χάρρυ Κλυνν ήταν το κέντρο. Τον χάζευα και άκουγα να μιλάει για φιλοσοφία, για πολιτική, για ζωγραφική και άλλα. Από την άλλη σ Σωτήρης Μουστάκας είχε μια εσωστρέφεια. Ο Θύμιος Καρακατσάνης είχε έναν απίθανο πολιτικό λόγο. Κορυφαίοι κωμικοί όλοι τους. Εγώ στην προσωπική μου ζωή είμαι πιο χαλαρός. Δεν μπορεί ένας άνθρωπος που τα δίνει όλα στη σκηνή για να κάνει τους άλλους να γελάσουν, να κάνει το ίδιο και στην καθημερινότητα του.

Τι θέλετε να σας φέρει αυτό το καλοκαίρι;

Ευχή μου είναι να μην φοβόμαστε να χαιρετηθούμε, να αγκαλιαστούμε και να φιληθούμε.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved