Showbiz

Μαρία Ηλιάκη: Μας είχε προειδοποιήσει! Βρήκε χρόνο και δεν πάει ο νου σου τι έκανε

Το είπε και το έκανε η Μαρία Ηλιάκη.

Ζει τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της στο πλευρό του συντρόφου της και της κόρης της.

Στις 31 Μαΐου η Μαρία Ηλιάκη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι με την ίδια και τον σύντροφό της να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας αφού το μωράκι τους, ολοκλήρωσε την οικογενειακή τους ευτυχία.

Η ίδια η Μαρία στο πρώτο της story μέσα από το μαιευτήριο, αναφέρθηκε στις πρώτες ώρες με το κορίτσι της, λέγοντας:
«Αυτή είναι η πρώτη καλησπέρα που σας λέω σαν μάνα πια. Μάνα! Απίστευτο μου φαίνεται. Θέλω να σας ευχαριστήσω για τα μηνύματά σας, έχει μπλοκάρει το κινητό από τις ευχές. Δεν έχω προλάβει να απαντήσω σε όλους, ούτε έχω προλάβει να τα διαβάσω όλα. Σας ευχαριστώ όμως πάρα πολύ γιατί είναι πολλές οι ευχές. Σήμερα είναι η πρώτη μέρα που έκανα μπάνιο. Όσοι έχετε κάνει χειρουργείο ξέρετε τι σημαίνει να κάνεις μπάνιο μετά από το χειρουργείο. Άλλος άνθρωπος. Η κατάσταση είναι εκτάκτου ανάγκης. Πολλά τα συναισθήματα, ανάμεικτα», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Πλέον οι τρεις τους έχουν επιστρέψει στο σπίτι με τη Μαρία, όπως δηλώνει να ζει μια τρέλα από τη χαρά της.

«Καλημέρα. Τέταρτη ημέρα είμαστε εδώ στο σπίτι, οι τρεις. Παιδιά τι ωραία που είναι! Αλήθεια περνάω τέλεια. Πέρα από το μαλλί, που είναι άθλιο, θα το φτιάξω όμως, δεν υπάρχει περίπτωση. Μόλις βρω χρόνο θα κάνω νύχι και μαλλί. Με ξέρετε τώρα. Κατά τα άλλα περνάω πάρα πολύ ωραία. Έχω κάνει τη νύχτα μέρα και τη μέρα νύχτα. Είναι τόσο ωραίο. Θα τρελαθώ… από χαρά»

Τελικά ο χρόνος βρέθηκε κι έτσι κατάφερε να φτιάξει τα νύχια της.

Η ίδια μάλιστα πόσταρε δυο φωτογραφία, στην πρώτη πόζαρε με το μπουρνούζι της, γράφοντας: «Θα καταφέρω να σουλουπωθώ σήμερα», ενώ στην επόμενη μας δείχνει πως φτιάχνει τα νύχια της, με τη λεζάντα «τα καταφέραμε».

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved