Survivor: James Καφετζής: Έχει ταξιδέψει παντού και αυτές είναι οι καλύτερες φωτό του!
Showbiz

Survivor: James Καφετζής: Έχει ταξιδέψει παντού και αυτές είναι οι καλύτερες φωτό του!

Survivor: Ο James Καφετζής έγινε γνωστός μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ και μετά την αποχώρησή του είδε τις μετοχές του να ανεβαίνουν κατακόρυφα.

Ο παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης είναι κοσμογυρισμένος και έχει κάνει ταξίδια αξιοζήλευτα.

Πριν μπει στο παιχνίδι, είχε ταξιδέψει σε διάφορα μέρη του κόσμου και μοιραζόταν με τους followers του στιγμιότυπα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Να θυμίσουμε πως ο James Καφετζής είχε δηλώσει σχετικά με την αποχώρησή του: «Όταν έφυγε ο Παύλος Γαλακτερός. Ξέραμε ότι έχει μια στήριξη εξαιτίας της μητριάς του (σ.σ. Νάνσυς Ζαμπέτογλου) και του πατέρα του που είναι γνωστός μπασκετμπολίστας. Φεύγει, λοιπόν και παθαίνουν όλοι σοκ. Είναι και το ηθικό κομμάτι. Άντεξα πέντε μήνες. Να αντέξω ακόμα δύο; Με το ίδιο σκεπτικό να αντέξω μετά και άλλους δύο; Δηλαδή, όσο πουλάει το πρόγραμμα, εμείς θα συνεχίζουμε; Μην ξεχνάς ότι είναι ένα παιχνίδι επιβίωσης, δεν είναι ούτε ριάλιτι μαγειρικής, ούτε μας κάνουν βόλτες στο δάσος. Το γεγονός ότι το τράβηξαν στους επτά μήνες το θεωρώ υπερβολικό».

Όμως ο Γιάννης Πουλόπουλος είπε στο Ευτυχείτε: «Η αλήθεια είναι ότι οι δικές μου πληροφορίες λένε ότι η ρήξη έχει ξεκινήσει από λίγο πιο πριν. Όταν αποχώρησε από το παιχνίδι χάλασαν οι σχέσεις με την παραγωγή και άλλαξαν οι ισορροπίες που υπήρχαν. Το χθεσινό βεβαίως και επηρέασε πάρα πολύ. Οι κουβέντες πιστεύω θα παγώσουν, δεν θα προχωρήσουν για εκπομπή. Εγώ προσωπικά δεν το βλέπω στον ορίζοντα»!

Δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα ταξίδια του στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved