Ελένη Μενεγάκη: Ο διάλογος με follower και η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Ο διάλογος με follower και η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε

Kι όμως η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε σε διαδικτυακή της φίλη στο Instagram ότι δεν είναι και στα καλύτερά της!

Αυτό το διάστημα δεν βρίσκεται στα Άχλα της Άνδρου, όπως θα ήθελε, αλλά σχεδιάζει το μεγάλο της comeback σχεδιάζει και από τη νέα τηλεοπτική σεζόν επιστρέφει στη μικρή οθόνη, αυτή τη φορά μέσα από τη συχνότητα του MEGA. Μετά την αποχώρησή της από τον ALPHA, πολλά ήταν τα σενάρια που ήθελαν την παρουσιάστρια σε διάφορους σταθμούς και μάλιστα σε άλλες τηλεοπτικές ζώνες.

Η Ελένη Μενεγάκη συμφώνησε με το MEGA επιστρέφοντας στη μεσημεριανή ζώνη και στο καθημερινό ραντεβού με το κοινό της. Οι προετοιμασίες για τη νέα της εκπομπή έχουν ξεκινήσει με τα ονόματα να δίνουν και να παίρνουν για την τελική ομάδα που θα βρεθεί στο πλευρό της.

Η παρουσιάστρια αυτές τις μέρες ετοιμάζει πυρετωδώς την εκπομπή της που θα βγει στον αέρα τον Σεπτέμβριο και ξυπνάει νωρίς κάθε πρωί!

Χθες, 10 Ιουνίου δημοσίευσε μία φωτογραφία στο προφίλ της στο Instagram στην οποία απεικονίζεται αγουροξυπνημένη και έγραψε:

«Είναι κάτι μέρες σαν κι αυτή που ξυπνάς και … είσαι έτοιμη να κοιμηθείς ξανά μετά από λίγο ! Υ.γ εσείς έχετε υπνηλία αυτές τις μέρες ? #eleni»!

Με αφορμή αυτή της την ανάρτηση μία follower της έγραψε ότι νιώθει το ίδιο και μάλλον φταίει ο καιρός και η Ελένη απάντησε: “Ίσως, εμένα τσούζουν και τα μάτια μου, το κεφάλι μου είναι βαρύ!”

Δείτε τον διάλογό τους στην παρακάτω gallery!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved