Η Ελένη Μενεγάκη πόζαρε με το καπέλο που πρέπει όλες μας να φορέσουμε το φετινό καλοκαίρι
Showbiz

Η Ελένη Μενεγάκη πόζαρε με το καπέλο που πρέπει όλες μας να φορέσουμε το φετινό καλοκαίρι

Δεν έχουν σταματημό οι φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη. Μετά από την «νυσταγμένη» καλημέρα της το πρωί της Πέμπτης (10-06) οπού πόζαρε δίχως ίχνος μακιγιάζ, η νέα της φωτό είναι το κάτι άλλο!

Το πρωί της Παρασκευής (11-06) η όμορφη παρουσιάστρια πόζαρε με το πιο σικ καπέλο, που πρέπει να φορέσουμε όλες το φετινό καλοκαίρι και όχι απαραίτητα μόνο στην παραλία.

Πόζαρε με ένα τεράστιο ψάθινο καπέλο στην κλασσική του απόχρωση και σχολίασε: «Κάτι τέτοια καλοκαιρινά πρωινά … μας ξεμυαλίζουν ! #eleni».

Το συγκεκριμένο καπέλο φαίνεται πως είναι από τα αγαπημένα της καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που ποζάρει φορώντας το.

Και πώς να μην είναι ξετρελαμένη η Ελένη; Ας μην ξεχνάμε πως μπορεί να βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για τη νέα της εκπομπή στο Mega, ωστόσο σε λίγο καιρό θα ξεκινήσουν και οι καλοκαιρινές διακοπές στον αγαπημένο της προορισμό, που δεν είναι άλλος από την Άνδρο.

Και το φετινό καλοκαίρι θα έχει ξεχωριστή σημασία για την Ελένη. Πρέπει να «γεμίσει» τις «μπαταρίες» της καθώς η επιστροφή της στο κανάλι από όπου ξεκίνησε την τηλεοπτική της καριέρα θα σημάνει ένα νέο κεφάλαιο στα τηλεοπτικά δρώμενα. Η εκπομπή ακόμα δεν έχει όνομα, τουλάχιστον προς το παρόν αλλά ήδη είναι δεδομένο ότι θα έχει στο τιμόνι της και την αρχισυνταξία την παλιά συνεργάτιδα της Ελένης, την Ελένη Γελαλή.

Σε ό,τι αφορά παλιότερους συνεργάτες της, ήδη γνωρίζουμε ότι δεν θα καταφέρει να είναι μαζί με την Ελένη καθημερινά η Κατερίνα Ζαρίφη η οποία προσφάτως δήλωσε:

«Δεν θα είμαι στην Ελένη Μενεγάκη. Θα είμαι εκεί, όμως, όποτε με χρειαστεί».
Η ίδια η παρουσιάστρια πάντως, όπως πάντα, είναι πολύ ειλικρινής με τους followers της και πρόσφατα ανέβασε φωτογραφίες της από το γραφείο που έχει στις εγκαταστάσεις του Mega, στη Λεωφόρο Συγγρού.

Επίσης, όταν της δόθηκε η ευκαιρία είπε στις κάμερες για τις προετοιμασίες που κάνει τονίζοντας πως είναι σε φάση που ψάχνει τους συνεργάτες που θα την πλαισιώσουν.

Δες τη νέα της φωτό στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved