Μπέσυ Μάλφα: Έξω φρενών η ηθοποιός - Με μούντζωναν και με έβριζαν για να παραβιάσω το Stop
Showbiz

Μπέσυ Μάλφα: Έξω φρενών η ηθοποιός - Με μούντζωναν και με έβριζαν για να παραβιάσω το Stop

Εκτός εαυτού η Μπέσυ Μάλφα! Με ένα οργισμένο μήνυμά της στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook και με δυο φωτογραφίες αποκάλυψε τι συνέβη στην ηθοποιό!

Όπως έκανε γνωστό μέσα από ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η ηθοποιός βρισκόταν με το αυτοκίνητό της στη Συγγρού, όταν ένας οδηγός την έβριζε και την μούντζωνε για να περάσει «stop» με κίνδυνο να συγκρουστεί με δύο λεωφορεία.

Η Μπέσυ Μάλφα έγραψε χαρακτηριστικά στο facebook της:

«Ο κάτοχος αυτού του αυτοκινήτου που το έχω και σε πιο ευκρινείς φωτογραφίες αλλά δεν θα τις δημοσιεύσω προς το παρόν, είχε την απαίτηση ενώ περίμενα στο stop του παράδρομου της Συγγρού έξω από το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο,να παραβιάσω το Stop και να πέσω πάνω στα δύο λεωφορεία που έβγαιναν από κάθετο δρόμο δεξιά μου προς Συγγρού για να περάσει”. Νόμιζε “αυτός και η Κυρία του, ντυμένοι και οι δύο στα πανάκριβα ρούχα τους και μουντζώνοντας με τα πανάκριβα πολιτισμένα χέρια της η κυρία,κάτι ούρλιαζε ταυτόχρονα με τα πολιτισμένα ακαδημαϊκά ελληνικά της, εμένα την ανόητη που δεν σκοτώθηκα πάνω στα λεωφορεία να περάσει η αυτού εξοχότης τους. Το 2021 έτσι απλά αναφέρω την χρονιά αισθάνομαι διαρκώς ότι πάμε διαρκώς προς τα πίσω. Κάτι με τσιφλικάδες να το πω,κάτι με φεουδάρχες να το πω, ότι και να το πω, πρέπει να σταματήσει το μπόουλινγκ και η απαξίωση του ενός ανθρώπου προς τον άλλον. Παιδεία! Πολιτισμός!».

Δείτε την ανάρτησή της και τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η ηθοποιός στο facebook της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved