Μαρία Ηλιάκη: Αυτό το όνομα θα δώσει στην κόρη της
Showbiz

Μαρία Ηλιάκη: Αυτό το όνομα θα δώσει στην κόρη της

Η Μαρία Ηλιάκη έκανε τις πρώτες δηλώσεις της ως μανούλα και αποκάλυψε τις δυσκολίες που πέρασε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, αλλά ανέφερε και το όνομα που θα πάρει η μικρή της!

«Μια διαδικασία τοκετού δεν μπορεί να είναι εύκολη. Όταν σου συμβαίνει πρώτη φορά, είναι πολύ μεγάλες οι αγωνίες και τα άγχη. Ήμουν όμως, σε σίγουρα χέρια. Πρώτος, γιατί ήταν ο Στέλιος δίπλα μου, που είναι γιατρός, οπότε δεν ανησυχούσα για το χειρουργείο. Δεν θυμάμαι την πρώτη μέρα στο μαιευτήριο. Ούτε πώς πήγα στο δωμάτιο, ούτε αν κοιμήθηκα, ούτε πότε την πρωτοθήλασα, είναι όλα θολά από την πρώτη μέρα. Θυμάμαι μόνο τη στιγμή που μου την έδωσαν πρώτη φορά να την κρατήσω», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρία Ηλιάκη στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με «Τα Νέα Σαββατοκύριακο» και φιλοξενεί αποκλειστικές φωτογραφίες από την έξοδό της από το μαιευτήριο στην Ελβετία.

Και συνέχισε: «Εγώ δεν ήμουν από τις γυναίκες που θα ονειρεύονταν πώς θα είναι η ζωή με το μωρό. Είχα μια εγκυμοσύνη με πολλές πρακτικές δυσκολίες, με σοβαρές ναυτίες, οπότε δεν ήμουν από εκείνες που χάζευαν την κοιλιά τους και έκαναν όνειρα. Ήθελα να γεννήσω, να τη δω και να σιγουρευτώ ότι είναι καλά. Τώρα αυτό που ζούμε στο σπίτι είναι ίσως και καλύτερο από αυτό που θα τολμούσα να έχω φανταστεί. Είναι ένα μικρό πλασματάκι που είναι δικό μου. Τη βλέπω και τρελαίνομαι. Τη μικρή θα την πούμε Κατερίνα, όπως λένε τη μαμά του Στέλιου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved