Γιώργος Τσαλίκης: Τον είδαμε με μακρύ μαλλί σε μια πολύ σπάνια φωτό του!
Showbiz

Γιώργος Τσαλίκης: Τον είδαμε με μακρύ μαλλί σε μια πολύ σπάνια φωτό του!

Γιώργος Τσαλίκης: Η σχέση του με τον χρόνο παραμένει άριστη και εκείνος θυμάται την πιο ανέμελη περίοδο της ζωής του.

Λατρεύει τα social media στα οποία και φροντίζει να έχει καθημερινή παρουσία μέσα από τις νέες του αναρτήσεις. Ο Γιώργος Τσαλίκης είναι παντού και προλαβαίνει τα πάντα. Λίγο μετά την επιστροφή του από το μεγάλο του ταξίδι στην Αυστραλία, ο τραγουδιστής έσκασε την μεγάλη "βόμβα".

Όπως ο ίδιος αποκάλυψε, συμφώνησε για τη θέση του παρουσιαστή στο Big Brother 2. Κάτι που φαίνεται να ενόχλησε τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, ο οποίος μέχρι εκείνη τη στιγμή κρατούσε τη συμφωνία τους σαν επτασφράγιστο μυστικό.

Ο Γιώργος Τσαλίκης έδωσε απαντήσεις μιλώντας στο Πρωινό του ANT1...

"Με τον ΣΚΑΙ έχω ένα συμβόλαιο το οποίο και έχει υπογραφεί πριν φύγω για την Αυστραλία. Το συμβόλαιο είναι σε ισχύει από τις 15 Απριλίου συγκεκριμένα και αφορά την παρουσίαση του Big Brother, όπου και είπα πως θα είμαι ο κεντρικός παρουσιαστής. Τα καθήκοντά μου ως παρουσιαστής ξεκινάνε από τις 20 Αυγούστου αφού μας είχαν πει ότι μεταξύ 20 Αυγούστου και 20 Σεπτέμβρη θα βγει στον αέρα και το πρώτο επεισόδιο", είπε αρχικά.

Εσύ θυμάσαι την εποχή που ο Γιώργος Τσαλίκης είχε μακριά μαλλιά; Το αρχείο του τραγουδιστή είναι πλούσιο και εκείνος μας έδειξε μια πολύ σπάνια φωτογραφία από το μακρινό του παρελθόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved