Άγριες Μέλισσες: Η πρώτη φωτό της Λενιώς με μαγιό μετά την απώλεια των κιλών είναι το κάτι άλλο
Showbiz

Άγριες Μέλισσες: Η πρώτη φωτό της Λενιώς με μαγιό μετά την απώλεια των κιλών είναι το κάτι άλλο

Άγριες Μέλισσες: H σειρά έριξε «αυλαία» και οι πρωταγωνιστές ξεκίνησαν τις διακοπές τους, ανάμεσα τους και η τηλεοπτική Λενιώ.

Η Μαρία Κίτσου απολαμβάνει τα καταγάλανα νερά σε μυστικό μέρος, μιας που στη φωτογραφία που ανέβασε δεν αναφέρει σε ποια τοποθεσία είναι παρά μόνο, ότι είναι κάπου στον παράδεισο. «Κάπου στον Παράδεισο.. Ας έχουμε ένα υπέροχο καλοκαίρι..», σημείωσε στη λεζάντα της φωτογραφίας της οπού ποζάρει με το μαγιό της μέσα σε βάρκα.

Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μην σχολιάσουμε την τέλεια σιλουέτα της μετά από ένα χρόνο οπού είναι πραγματικά εμφανέστατη η αλλαγή της από την μεγάλη απώλεια των κιλών της.

Για να χάσει τα κιλά, η Μαρία Κίτσου ακολούθησε ένα υγιεινό διατροφικό πλάνο, πλούσιο σε πρωτεΐνες, αποφεύγοντας ζάχαρη, αλάτι και λιπαρά. Έτσι ενίσχυσε το μεταβολισμό της, χάνοντας κιλά και πόντους σε σχετικά σύντομο διάστημα. Παράλληλα, ενυδάτωνε τον οργανισμό της, πίνοντας 1,5 λίτρο νερό την ημέρα. Η αρχή είχε γίνει στο διάστημα της πρώτης καραντίνας, όταν η Μαρία Κίτσου πρόσεξε την διατροφή της, έκανε διάδρομο σχεδόν κάθε μέρα και έτσι έχασε τα κιλά που ήθελε.

Η ηθοποιός είχε πει χαρακτηριστικά:

«Βρήκα λίγο χρόνο και πρόσεξα τη διατροφή μου, έκανα γυμναστική. Αλλά το κυριότερο είναι πως είχα αρχίσει μια ορμονοθεραπεία και είχα πάρει κάποια κιλά. Και τώρα φτάνω στα κανονικά μου. Πήρα κιλά εξαιτίας της θεραπείας. Αποφάσισα να τα χάσω λίγο πριν την καραντίνα. Δεν έχασα πάρα πολλά κιλά. Και τα έχασα και πολύ εύκολα. Μιλάμε για 14 κιλά».

Όπως είχε εξομολογηθεί η ίδια μέσω Instagram για να μην τρελαθεί κατά τη διάρκεια της καραντίνας έκανε ελλειπτικό, το μηχάνημα γυμναστικής που είχε στο σπίτι της, το οποίο σε συνδυασμό με λίγο πιο προσεκτικό φαγητό την βοήθησε να μεταμορφωθεί.

Εξάλλου, με τις εξαντλητικές ώρες δουλειάς είχε παραμελήσει τη διατροφή της, και αυτή η παύση την βοήθησε να ελέγξει και πάλι το φαγητό της.

Δες την πρώτη της φωτό με μαγιό για φέτος το καλοκαίρι στη gallery που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved