Μπόμπα–Τανιμανίδης: Μετρούν αντίστροφα για τον ερχομό των διδύμων τους-Η υπέροχη φωτό του ζευγαριού
Showbiz

Μπόμπα–Τανιμανίδης: Μετρούν αντίστροφα για τον ερχομό των διδύμων τους-Η υπέροχη φωτό του ζευγαριού

Χριστίνα Μπόμπα και Σάκης Τανιμανίδης μετρούν αντίστροφα για τον ερχομό των δίδυμων μωρών τους.

Η όμορφη μέλλουσα μανούλα μοιράστηκε με τους followers της μια απίθανη φωτογραφία στην οποία ποζάρει στην αγκαλιά του Σάκη Τανιμανίδη.

«Μια από τις πιο αγαπημένες μου φωτογραφίες μαζί σου @sakiswp ♥️
Μετράμε αντίστροφα για την πιο χαρούμενη μέρα της ζωής μας! 🤍🤍
#togetherforever #countingdown
Photo credits @skoulos», σχολίασε η ίδια.

Το ερωτευμένο ζευγάρι, λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων, ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα για τα δίδυμα μωρά που περιμένει.

«Φέτος ο Άγιος Βασίλης ήρθε νωρίτερα στο σπίτι μας και μας έφερε το πιο σημαντικό δώρο της ζωής μας! Η οικογένεια μας μεγαλώνει και η χαρά μας είναι απερίγραπτη», ήταν το μήνυμα της Χριστίνας στα social media με τους διαδικτυακούς της φίλους να στέλνουν τις ευχές τους.

Λίγους μήνες αργότερα η Χριστίνα Μπόμπα για πρώτη φορά μίλησε και για την εξωσωματική γονιμοποίηση στην οποία υποβλήθηκε προκειμένου να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα ενώ πρόσφατα μίλησε για το πώς της «γεννήθηκε» η επιθυμία να γίνει μαμά.

Εξομολογήθηκε πως πριν γνωρίσει τον άντρα της, ήταν κάτι που δεν είχε σκεφτεί ποτέ.


«Μου το έβγαλε ο Σάκης σίγουρα. Πριν από τον Σάκη δεν το ήθελα, ήμουν τόσο μικρή που δεν το σκεφτόμουν καν. Ο Σάκης ήταν έτοιμος από την αρχή της σχέσης μας, εμένα μου ήρθε λίγο αργότερα. Ήμουν βέβαια σίγουρη από την πρώτη μας συνάντηση ότι με αυτόν τον άντρα θα μείνω, θα τον παντρευτώ, θα κάνω οικογένεια. Σκέψου ότι μετά το πρώτο ραντεβού έστειλα μήνυμα σε μια φίλη μου και της είπα: «Αυτός είναι ο άντρας μου.» Ήταν τόσο δυνατή η χημεία μεταξύ μας και ταιριάξαμε πάρα πολύ. Απλώς ήμουν ακόμα μικρή και δεν ήμουν έτοιμη να γίνω μαμά. Έτσι, αυτό ήρθε αργότερα σαν συναίσθημα και πιστεύω ότι η μητρότητα ταιριάζει στο χαρακτήρα μου. Και ο Σάκης, βέβαια, είναι τρελαμένος και μετράει τις μέρες. Είναι υπερβολικά χαρούμενος και πάρα πολύ υπομονετικός. Μου κάνει τα χατίρια ένα τσακ παραπάνω τώρα… Φαντάσου, καμιά φορά αν θέλω κάτι του λέω πως το ζητούν οι κόρες του: «Οι κόρες σου θέλουν παγωτό.»

Δες την απίθανη φωτό στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved